Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"pazar yeri"ne bi konu açıp aynı şekilde link atın ben altına resimleri atarım...

Selam arkadaşlar

Son düzenleme:
aslında yanlış yazmışım yeni bir konu açarken neler yapıyoruz ve mesela bu mesaja www.sahibinden.com gibi bir adres yazdığımda galiba direk çıkıyor fakat forumun içindeki adresi nasıl ekliyoruz bilmiyorum

kardeş ekranda en üstde yazar zaten oradan kopyala yapıştır yapacaksın...

_Aleykümselam

rifaz abi nerelerdesin hiç uğramaz oldun buralara senin yerin burası unutma...

rifaz abi nerelerdesin hiç uğramaz oldun buralara senin yerin burası unutma...
ben başlattım ama hepiniz de sahip çıktınız dolayısıyla bizim.:) Haklısın valla kendi derdimize düştük, yüksek lisans vardı...Onu gece gündüz bitirip teslim ettim.Bu arada yıl bitti, biz ve araçlarımız 1 yıl daha eskidik. En önemlisi sağlık sıhhat, o olmayınca hiçbirşey olmuyor. Artık daha sık uğrayacağım.

ben başlattım ama hepiniz de sahip çıktınız dolayısıyla bizim.:) Haklısın valla kendi derdimize düştük, yüksek lisans vardı...Onu gece gündüz bitirip teslim ettim.Bu arada yıl bitti, biz ve araçlarımız 1 yıl daha eskidik. En önemlisi sağlık sıhhat, o olmayınca hiçbirşey olmuyor. Artık daha sık uğrayacağım.
:good: o zaman tekrar hoşgeldin diyelim senin bilgilerine ve tecrübelerine ihtiyacımız olabiliyor çoğu zaman farklı paylaşımlarını bekliyoruz görüşürüz...

tammam.:) Bu arada kendi yetkili opel servislerimiz kendi zafira a ve b lerimize takasta ne kadar ölü fiyatlar veriyor bir bilseniz!! Laf olsun diye Eskişehir yolundaki opel Reise "2000 1.8 zafira takasta ne eder, yeni zafira düşünüyorum dedim. 10 dakika sonra kendi 2. el ?( ölü soyguncusu galericidir kesinlikle) departmanına sordu ve gelen cevap 145000 YTL. ...:mad: Araba full bakımlı 105000 km de ve 1 parca hariç hata yok.:confused:
Amman sakın takasa falan verip yeni araba almayın. Yeni arabada plakayı takınca kafadan 5-6 000 YTL zarar, + eldeki eski arabadan 4-5000 YTL zarar etti sana 10.000 YTL . kafadan edeceğiniz bu zararın üzerine az yiyip 5.000 YTL daha ilave edin. Benim arabayı 15.000 YTL ye Reisten alın:D :D :D :cool: (Tabii verirsem heh heh)
Nasıl hesap ama. Hiç değilse 2 ZAFİRANIZ OLUR.

Geri