Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ABİ BİR ALEMSİN VALLAHİ bende bugün araba pazarına çektim 19000 ytl gördü yine vermedim verirmiyim KARA İNCİMİ ama dediğin doğru galericiler öldürüyor arabayı takas da ve izmit de honda 2. el de takas yapalım dedim ve ilk verilen fiyat 14000 ytl ve daha sonra aradılar 17500 ytl oldu bende anlaşamayız dedim kapattım telefonu. RİFAZ abi sen buraya getir arabyı 17-18 e kaptırırız ne dersin görüşmek üzere...

ABİ BİR ALEMSİN VALLAHİ bende bugün araba pazarına çektim 19000 ytl gördü yine vermedim verirmiyim KARA İNCİMİ ama dediğin doğru galericiler öldürüyor arabayı takas da ve izmit de honda 2. el de takas yapalım dedim ve ilk verilen fiyat 14000 ytl ve daha sonra aradılar 17500 ytl oldu bende anlaşamayız dedim kapattım telefonu. RİFAZ abi sen buraya getir arabyı 17-18 e kaptırırız ne dersin görüşmek üzere...

Satmak için değil de havalar düzelince organize etmeyi planladığım, zafiracılarla (opelciler de katılabilir) buluşacağımız piknikte görüşürüz inşallah.;) :rolleyes: Satıp daha iyi ne alacağız ki?? yayla gibi arabalar maşallah.

Satmak için değil de havalar düzelince organize etmeyi planladığım, zafiracılarla (opelciler de katılabilir) buluşacağımız piknikte görüşürüz inşallah.;) :rolleyes: Satıp daha iyi ne alacağız ki?? yayla gibi arabalar maşallah.

hafta sonu IKEA'dan 144*60*47 ebatlarında bir malzeme aldım. ilk önce arabaya sığarmı diye alıp almama konusunda bayağı bir tereddüt ettim ama arkadaki iki koltuğu yatırıp yüklemeyi yaptıktan sonra üç kişiyle birlikte sıkıntısız bir dönüş yolculuğu yapınca bir kez daha "iyi ki bu arabayı almışım" dedim.....

RIFAZ'ın dediği gibi, satınca yerine herhalde Zafira B alınabilir........

hafta sonu IKEA'dan 144*60*47 ebatlarında bir malzeme aldım. ilk önce arabaya sığarmı diye alıp almama konusunda bayağı bir tereddüt ettim ama arkadaki iki koltuğu yatırıp yüklemeyi yaptıktan sonra üç kişiyle birlikte sıkıntısız bir dönüş yolculuğu yapınca bir kez daha "iyi ki bu arabayı almışım" dedim.....

RIFAZ'ın dediği gibi, satınca yerine herhalde Zafira B alınabilir........

Aynen.. Eylülde ev taşım işimiz oldu. Araba ile parça parça kırılacak kıymetli ne eşyalar taşıdım neler. Orta koltuğun oturma kısmını katalayıp ön koltuklara yaklaştırınca 1.60 lık mini kamyonet oluyor. Yılbaşında Istanbul ' a giderken de arkayı yine öyle yaptım, iki çocuğu arkaya attım güle oynaya yata istanbul'a gittiler. Bundan büyük zevk mi olur?

haklısınız bir akrabamız Almanya dan gelirken ( zafira b ) arabanın arka koltuklarını yatırmış birde ona göre minder çocuklar ordan buraya burdan oraya rahat rahat gidip gelirdiler onu gördükten sonra ah dedim benimde böyle bir arabam olurmu derken kısmet oldu benimde bir ZAFİRAM oldu görüşürüz...

gerçekten çok kullanışlı...

ama orta koltuğu katlayıp çocukları koyma olayı sakat,Allah korusun bi kaza olsa...!!!

gerçekten çok kullanışlı...

ama orta koltuğu katlayıp çocukları koyma olayı sakat,Allah korusun bi kaza olsa...!!!

Öyle de..bazen kaçınılmaz oluyor çocuk istekleri..zevklerine göre davranmak gerekiyor. Sonra büyüdüklerinde gel sana yer açayım desen de zaten istemezler. Her şeyin bir çağı var. İstanbul yolu otoban düz yol olmasa, sollamalı sağlamalı virajlı yol olsa açmazdım koltukları. Giderken huzursuz olduğum için İstanbul dönüşünde koltukları yola çıkmadan normal durumuna getirdim diye benim küçük numara arabaya biner binmez "ben ablamla dönüşte oynayacaktım yerimizi neden kapattın" diye başladı ve 1 saat yolda ağladı. Yani anlayacağın ve ilerde İnşallah baba olunca;) göreceğin gibi çocuklarla ilgili durumlar bazen kaçınılmaz oluyor.:cool:

abi bu piknik olayı nasıl olacak varmı aklında birşeyler biliyosun ben Kocaeli de otuyorum ama yazın Ankara dan geçiş yapacağım görüşürüz...

Geri