Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birde şöyle dizdikmi tamam!!! :):):)
panoramica1kddmalagacynzc7.jpg

birde şöyle dizdikmi tamam!!! :):):)
panoramica1kddmalagacynzc7.jpg
inşallah buluşuruz da bence resimdeki kadar sayımız olurmu bilmiyorum
bu arada arkadaşlar çok sevdiğim bir abimi trafik kazası sonucu kaybettik ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN
LÜTFEN EMNİYET KEMERLERİNİZİ TAKIN HAYATIMIZ ONA BAĞLI OLABİLİYOR çünkü görüşmek üzere hoşçakalın ve kendinize dikkat edin...

Allah rahmet etsin. Havalar düzelsin de..Bakarız. Sayımız fazla olmasa da maksat tanışıp kaynaşmak.

Allah Razi Olsun Dostlar Sağolsun....

üzüldüm allah rahmet eylesin....

iki gündür KARA İNCİMİ sat diye bir arkadaşım başımın etini yiyiyor kendisinde de 2004 meriva var ilk takas dedi bende hayır diyince o zaman nakit olarak alayım diyor bilmiyorum ne yapmalıyım eğer etrafınızda özellikle siyah renkde 2000 yada 2001 zafira varsa haber verirseniz sevinirim...

Söyle İnternete baksın arkadaşın, bu çağda seni yormasın :D :D iyi bir fiyat veriyorsa satmayı da düşünebilirsin tabii bence. Benim standardım, aracımın binici piyasa fiyatının 2500 YTL ve üstünü veren olursa ancak satmaktır.Mesela aracımın herşeyi bakımlı ve 4/4 lük benim gözümde fiyatı en az 20.000 YTL, bu aracı 22500 satmalıyım ki aynı model aynı renk bir araç alsam bile zarar etmeyeyim. Neden mi?? Alım satımı, trafiği ıvır zıvır birkere 400-500 kafadan gidiyor. Lastikleri kötüyse en az 2 ön lastik + yağ yağ filte buji + iç dış temizlik + rot balans derken etti sana toplan 1000 YTL . Sonra görünmeyen riskli masraflara gelelim. Aldığın aracın baskı balatası trigeri kötü olabilir, motoru ileride sıkıntılı olabilir.Elektronik beyin v.s sıkıntı çıkarabilir. Yani 1500 YTL de bu risklere verirsek, aracı 2500 YTL üstüne bile satsan tüm bakımlarını onarımlarını yaptığında bu parayı harcarsın ve ancak sattığın araç ayarına gelir. Ayrıca,
Kimse de piyasa fiyatının 2500 YTL üzerini bu devirde vermeyeceğine göre; Öyleyse üzerine para koyup sıfır veya daha yüksek modellisini alamayacaksam bildiğim aracımı neden satayım???

Son düzenleme:
basınız sagolsun
benım arabayı sıyaha mı boyasam yoksa?
bakalım kısmet olursa hafta sonu adanadan gorucu gelıyor
15e anlastık
bedava gıdıyor ama nakıte ıhtiyacım var

Üzüldüm satacağına, ilanına rastlamıştım. Ölü fiyata verme derim yukarıdaki yazımdan dolayı.

Geri