Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonayranci@hotmail.com bu kişi Ankara opal da yedek parça bölümünde çalışıyor.yüzyüze tanışmışlığımız yok ama bikaç soru sormak için konuşmuştum.bi fiyat alabilirsiniz Meriva direksiyon beyni için.opelim.net den olduğunuzu belirtin yardımcı olabilir...

bu borhidrolürün maliyeti nedir

arkadaşlar bana 2002 model zafiranın radyo kullanım kılavuzu lazım. Bilgisayar programı şeklinde de olabilir.

eko66 hakkında bilgisi olan var mı

merhaba yeser bor için bu sayfanın başlarında rifaz isimli üyenin bilgi paylaşımları sana yardımcı olur bir bak istersen...

Tamam Sn.Saracoğlu1907, anladım dizel çok iyiymiş. Sn Hakone, sizin değerlerinize göre benim araba fazla yakıyor o zaman

arabayı genelde yumuşak kullanırım, bunun etkisi büyük, bir de sizin motor sanırım 1.8 biraz da oradan fark ediyordur. Aslında en büyük etki, şehiriçi kullanımda düşük vites kullansamda trafiğin akıyor olması ve genelde düz bir yol izlemem yani rampa, yokuş olmaması...Dur kalk olduğunda tüketim değerleri bariz artıyor......

Son düzenleme:
arabayı genelde yumuşak kullanırım, bunun etkisi büyük, bir de sizin motor sanırım 1.8 biraz da oradan fark ediyordur. Aslında en büyük etki, şehiriçi kullanımda düşük vites kullansamda trafiğin akıyor olması ve genelde düz bir yol izlemem yani rampa, yokuş olmaması...Dur kalk olduğunda tüketim değerleri bariz artıyor......

Dün 540 kmde ışık yandı ve benzin aldım.tam 54 LT 10lt /100km şehiriçi yani bor da var üzerinde tasarruf var mı yok mu anlayamadım.

ş.içi baya farkediyor.1 depo ile yaklaşık 400 450 km arası gidiyor,uzun yolda ise 700 km nin biraz üstü...

Son düzenleme:
yakıtı etkileyenler

Dün 540 kmde ışık yandı ve benzin aldım.tam 54 LT 10lt /100km şehiriçi yani bor da var üzerinde tasarruf var mı yok mu anlayamadım.
rifaz acaba resimdeki tavan bagajı halen üstünde mi oda yakıtı etkiliyor olabilir mi bide yapılan araştırmalarda kalorifer,aydınlatma,teyp,klima gibi unsurlarıda söylüyorlar acaba onlardan da olabilrmi diye düşünüyorum sizce doğru mu ?

Geri