Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
basınız sagolsun
benım arabayı sıyaha mı boyasam yoksa?
bakalım kısmet olursa hafta sonu adanadan gorucu gelıyor
15e anlastık
bedava gıdıyor ama nakıte ıhtiyacım var

hoca hayırlısı olsun ama lpg li oldugunuda dusunursek ucuza gidiyor... alan şanslıymış vesselam..........

kenan araba güzel ve çok orjinal duruyor fakat bende o para nerde ancak benim gösterdiğim araba bana uyuyor zaten benim arabaya o özellikleri yaptırsam örneğin çelik jant lastik en az 1000 ytl bunları çoğaltabiliriz sizlerden daha fazla yorum bekliyorum....haydi zafiracılar ...

herkese selamlar 2002 model zafira 22.500 ytl çok bana sorarsanız

merhaba arkadaşlar istanul da bu aracı buldum fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum...http://www.sahibinden.com/elegance-_ilk_sahibinden_garaj_arabasiWQQaXQQ5389781WQQpXQQdisplayitem

bence fiyat oldukça iyi, aracın donanımını ve km'sini gözönünde bulundurursan (piyasada 4 teker+direksiyondan oluşan araçlar sadece üst model diye bu fiyata satılıyor) bu fiyata alınır. Ancak araçta boyanan veya değişen parça (benim için önemli olmasa da) var gibi geliyor bana... eger böyle bir takıntın varsa servise göstermen gerekecektir.

bence fiyat oldukça iyi, aracın donanımını ve km'sini gözönünde bulundurursan (piyasada 4 teker+direksiyondan oluşan araçlar sadece üst model diye bu fiyata satılıyor) bu fiyata alınır. Ancak araçta boyanan veya değişen parça (benim için önemli olmasa da) var gibi geliyor bana... eger böyle bir takıntın varsa servise göstermen gerekecektir.
bugün arbanın sahibiyle görüştüm arabada iki parça boya var dedi başka birşey olmadığını söylüyor bakalım ne olacak

tahminen 20.000 ytl yi geçmez benim 2001 model 2000 dti var internette 23.000 ytl civarında fiyat veriyorlar gerisini siz kıyaslayın artık

Geri