Teşekkür ederim Allah razı olsun hocam.
2007 model 150bin de 30.500TL
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim Allah razı olsun hocam.
2007 model 150bin de 30.500TL
Njoy mu ?
arkadaşlar; bugün kızı dersaneye bıraktım. Döner iken yolda araç hafif bir silkelenir gibi yaptı akabinde ESP, ABS ve lastik basınç sensörü yanmaya başladı. Ara ara da araç arıza lanbası yanıyor.
İmdü ; bu durum ne ola. Çözüm ya da fikri olan var mıdır?
(Malum kış mevsimindeyiz ve burası Bolu. Her taraf vıcık vıcık oldu bu günlerde. Senörlere su gitmiş olabilir mi?.)
Njoy mu ?
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Evet Njoy
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:06 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:04 ----------
Teşekkür ederim, amin inşallah
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:06 ----------
Arkadaşlar bizim araçların lastik basınçları ne olacak bilen var mı?
Lastik ebatı: 205 55 16
Biraz araştırdım, farklı farklı değerler çıkıyor.
Benzin depo kapağında yazar, hatta orada sibop sökme aparatı da vardır. Kontrol edin yoksa resmini çeker atarım.
Selamlar.
Dostlar bu yazdıklarıma ilave olarak kontağı açtığımda biiip sesi ve ardından hız göstergesi pik yapıyor ve 40-50 km ne tutturabilirse oraya kadar araç durur iken fırlıyordu. Artık araç arıza göstergesi sürekli yanıyor ve araç manuele geçmeyip otomatik vitesde sadece 1 ve 2 ile yol alır durumda pazartesi günü sanayiye gittim.arkadaşlar; bugün kızı dersaneye bıraktım. Döner iken yolda araç hafif bir silkelenir gibi yaptı akabinde ESP, ABS ve lastik basınç sensörü yanmaya başladı. Ara ara da araç arıza lanbası yanıyor.
İmdü ; bu durum ne ola. Çözüm ya da fikri olan var mıdır?
(Malum kış mevsimindeyiz ve burası Bolu. Her taraf vıcık vıcık oldu bu günlerde. Senörlere su gitmiş olabilir mi?.)