Hadi geçmiş olsun ...
Sağolasın Hocam. :rakir:
Umarım tekrarı olmaz.:sopa:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi geçmiş olsun ...
Teşekkürler Efe bey detaylı bilgilendirme için.Arızalanan parça ve yerine takılacak olan ancak soketi farklı olan parça.
Kenan bey;
Baktım oraya. 195 ve 225 e ait basınç değeri var. 205 in karşısı boş.
Evet sibop sökme aparatını kullanma klavuzunda okuyup bakmıştım var mı diye, varmış.
Teşekkürler Efe bey detaylı bilgilendirme için.
Kazasız sürusler
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:32 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:26 ----------
Serhat bey bugun kontrol ettim bilgileri ayni sizinki gibi.
Fakat;
195\65 R15
205\55 R16
225\45 R17
ölçülerindeki lastiklerin basınç değerleri ayni. Üst sıradakiler COMFORT kullanımı için, alt sıradakiler ECO kullanımı için önerilen degerler.
Umarım anlatabilmisimdir. Siz de tekrar bakınca anlayacaksiniz
Selamlar.
Hocam teşekkür ederim, en iyisi tekrar bakayım. Orada yük miktarına göre bar seviyeleri yazıyordu, öyle hatırlıyorum.
Dostlar Kullanım kitapçığı aşağıdaki gibi der.:rakir:
Ama biz daha fazla bastırıyoruz.
Nedenini bende bilmiyorum.
(Belki bu aracı üretenlerin basınç ölçme aleti ya da havası farklı mı acaba:sopa: )
Dostlar Kullanım kitapçığı aşağıdaki gibi der.:rakir:
Ama biz daha fazla bastırıyoruz.
Nedenini bende bilmiyorum.
(Belki bu aracı üretenlerin basınç ölçme aleti ya da havası farklı mı acaba:sopa: )
2 - 2,2 - 2,5 gibi değerler var. Bunların birimi "bar"dır. Bizde genelde benzinliklerde birim olarak "Psi" kullanılıyor.
Basit bir hesapla ülkemizde kullanılan değerleri bulabiliriz.
1 bar yaklaşık 14,5 Psi değerine eşittir.
Kafa karışıklığını gidermek için tablosunu hazırladım.(benzin depo kapağındaki bilgilere göre Zafira Lastik Psi değerleri)
7 kişi kullanımda epey fark ediyormuş.
Ben standart ön arka 31 Psi basıyorum.
Kolay Gelsin.