depoda benzin az kalır ve bu şekilde uzun müddet durursa benzin pompası yanabiliyormuş. Benim başıma geldi marşa bas bas çalışmıyor. Bir abi direk lpg de çalıştırrıverdi. Bu şekilde sadece atiker sisteminde çalıştırılabiliyormuş lpg düğmesine basılı tutup ondan sonra kontak açılıyor ve marşa basılıyor çalışınca düğme bırakılıyor. sanayiye götürdüm benzin pompası 120 tl internette 100 tl gördüm işçilik 60 tl mahrumiyet bölgesi gibi biyer parça astra vectra ile uyumlu bulduğumuza sevindik benim moral bozuldu biraz. bide lpg ayarına bak çekişi düşük dedim biraz yükselti. usta arabanın motoru çok iyi saat gibi çalışıyor deyince keyfim yerine geldi çekişide iyileşti. Şu an 172000 km motor takriben 10000 km önce önceki sahibi motoru yaptırmış a dan z ye o yüzden sanslıyım zafiramı seviyorum
Aydın Bey; sizinkine benzer sıkıntıları arada ben de yaşıyorum. Her zaman yapmıyor arada bir 3. marşa basışta çalışıyor. Sorun benzin pompası kaynaklı mı sizce?
160 bin km lerde motorun yapılması pek alışılmadık bi durum. Herhangi bir sıkıntı mı olmuş.
Aldığınız bu benzin pompası hakkında biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz? Hangi kasa astra yada vectraların parçası. Ya da tümü aynı mı?
Aracınızı iyi günlerde kullanınız. Aracınız kaç model bu arada?
Dediğiniz gibi araçalrın sevilmeyecek bi yanı yok..:bir:
Kazasız günler dilerim.