herkese meraba uzun zamandır yazmıyordum ama takipteydim herkese keyifli sürüşler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar merhaba, ben de artık bir zafira sahibiyim. 2004 comfort
Bilgisi olan varsa birkaç soru sormak istiyorum:
--comfort'larda ön kol dayama yok sanırım, ben sonradan taktırabilir miyim? daha önceden taktıran varsa ya da nasıl takıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
--Teyp normal kaset çalar, zafira A'lara uygun daha modern teypler yada media playerlar var mı?
Şimdiden teşekkür ederim
Herkese merhaba opel aİlesİne yenİ katildim.2003 model 2,0tdİ model zafİra aldim ve klİmasindan koku gelİyor bunu nasil ÇÖzebİlİrİm
Aracın km'si 97.800'e geldi,750 km sonra periyodik bakımı var,yalnız araçta şöyle sorun var,zamanında motor uyarı ışığı yandığında servis subapların artık lpg den ötürü (bu arada lpg ile yaklaşık 45-50 bin km yapmışlığı var ) yamulduğunu zamanla çekişten düşme fazla yakıt ve motorun stop etmesi geç çalışması gibi sorunlar ile karşılaşacağını söylemişti,
şimdilik karşılaştığım sorun geç marş alması ve aracın lpg ye geçtikten sonra ışıklara vites boşta ile yaklaşırken stop etmesi,çekiş de keza düşüyor yada düşmüş gibi,
Bu şekilde sorunlar silsilesi yaşayan var mı acaba,
servis bana çelik subap değişiminde maliyetin duruma göre 1-2 bin tl arası masraf çıkabilir diyorda