Eyvallah. Bi bakayimEl fireninin altında
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah. Bi bakayimEl fireninin altında
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slm. 2004 model zafiranin ariza tespit cihazi baglanti soketi nerede bilen varmi..?
Merhaba Süleyman, bende de benzer sıkıntılar var. Aracım 120binde LPG takılalı yaklaşık 80bin km oldu.
Benim şikayetlerim rolantide düzensiz davrandığı durumlar, yokuşta çekiş problemi, kırmızı ışığa gelirken aynı anda fren ve debriyaja basınca hareket halinde stop etme, fazla yakıt sarfiyatı, titreme, tabi bunları hem benzin hem de lpgde yapması.
Ankara onz opel özel servis 1200 tl fiyat verdi. Detaylar aşağıda.
-16 adet sübap 280tl
-Takım conta 175tl
-motor kapağının yeni sübaplara göre revize edilmesi 200tl
-yağ 75tl
-yağ filtresi 15tl
-antifiriz 25tl
-buji 50tl
-işçilik 400tl
Henüz karar vermedim. Bilgi olarak bulunsun.
Merhaba Süleyman, bende de benzer sıkıntılar var. Aracım 120binde LPG takılalı yaklaşık 80bin km oldu.
Benim şikayetlerim rolantide düzensiz davrandığı durumlar, yokuşta çekiş problemi, kırmızı ışığa gelirken aynı anda fren ve debriyaja basınca hareket halinde stop etme, fazla yakıt sarfiyatı, titreme, tabi bunları hem benzin hem de lpgde yapması.
Ankara onz opel özel servis 1200 tl fiyat verdi. Detaylar aşağıda.
-16 adet sübap 280tl
-Takım conta 175tl
-motor kapağının yeni sübaplara göre revize edilmesi 200tl
-yağ 75tl
-yağ filtresi 15tl
-antifiriz 25tl
-buji 50tl
-işçilik 400tl
Henüz karar vermedim. Bilgi olarak bulunsun.
Sakin kullanımda 10lt ile 110 km civarı yapılabiliyor.Bu arada dostlar benim zafira şehir içi şdışı karışık yaklaşık 100 km de 10 lt lpg yakıyor sizce nasıl çok mu?
Sakin kullanımda 10lt ile 110 km civarı yapılabiliyor.
Bence normal değer.
bana çok gibi geliyor :bir:
kimse cevap vermeyecek sanmıştım
teşekkür ederim
Başlığımız çok güncel değil ama fırsat buldukça yazmaya çalışıyoruz.
Bilmiyorum konyada LPG litre fiyatları ne kadar.
Ankara'da shell ve opetlerin çoğunda 1.99, düşük kaliteli yerlerde 1.79 a bile gördüm.
Aracınız km'de yaklaşık 20 kuruş yakıyor. Uzun yolda da sakin kullanımda en düşük 17-18 civarına iner. Ben 110 120 km hızla 20 kuruş civarı yakıyorum.
Görüştüğüm kişilerin çoğu kendi araçları için 25-30 kuruş civarı diyor.
Zafira A-B kasalar yakıt konusunda iyiler.(benzin-lpg)