Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun saraçoğlu1907,

dürüst olanları tenzih ederim, piyasada sahtekar o kadar çokki, dikkatli olmak lazım......

Dudağım uçukladı okurken böyle kepazelik olmaz. Resmi olarak savcıya suç duyurusunda bulunmak lazım. Ticaret mahkemeleri var. Sonuçta ha 200 YTL niz cebinizden çalınmış, ha böyle servis aracılığı ile tırtıklanmış, fark var mı?

aradığınız zafira nasıl bir şey bendeki kara inci işinizi görmezmi acaba...
kusura bakma daha önce cevap yazamadım. arabamı sattım. daha doğrusu pazarlık yaptık daha neticelenmedi. şimdilik biraz bklemedeyim. ilgine teşekkür ederim

ne şerefsiz insanlar var ya abi çok geçmiş olsun peşini bırakma derim rifaz abinin dediği gibi ha 200 ytln çalınmış ha servis tırtıklamış

herkese duyarlılığından dolayı teşekkür ederim bosch dan aradılar servis yaptığı hatayı kabul etmiyor hangisi ederki birde benim zafiranın aksesuarlarını sormuşsunuz yan marşpiyelleri 2007 yazında yaptırdım 130 ytl ön ve arka spoileri 2008 şubat veya mart dı zannedersem 260 ytl hatırladığım kadarıyla tavan bagajı orjinalinde vardı yeni resimlerini eklicemde fırsatını bulamıyorum ha bugün ha yarın çekiyim diyorum temiz olduğu zaman çekiyim diyorum böle uzuyor içteinşallah bugün çekerim

selam zafiranın resimlerini koyacamda nasıl yardım eklentilerden yapmaya çalışıyorum olmuyor

zafira resimleri

Son düzenleme:
resimlerin devamı

Son düzenleme:
saraçoğlu1907 resimler güzel çıkmış Allah nazardan korusun araçdaki farların iç kısmı siyaha boyanmış galiba bide arka tamponda uzatma yok galiba gördüğüm kadarıyla fakat bana adres lazım bende yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim

Geri