Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni katılım

:help:
Zafira kullanıcılarına selamlar,
aranıza yeni katılış yapıyorum. hata yaparsam kusura bakmayın. aracımı yeni aldığım için henüz resimlerini aktaramadım. iyi görüşmeler...
metin yıldız

Çok güzel..;) Gümüş renkle de pek güzel durmuş aksesuarlar.

aranıza yeni katılış yapıyorum. hata yaparsam kusura bakmayın. aracımı yeni aldığım için henüz resimlerini aktaramadım. iyi görüşmeler...
metin yıldız

Hoşgeldin, hata yapmak kusura bakmak??? Bunlar bizim aramızda konuşması pek geçmeyen kelimeler;)

herkese selamlar önce başımdan geçen olayda haklı olduğum anlaşıldı ve servis sahibi 200 ytl yi iade ediyor hak ve adalet yerini buldu bide aksesuarları yaptırdığım yer firma ismi TÜRKSET Ramazanoğlu mahallesi sultan sokak No:23 Pendik tel:0 216 595 06 15- 0 216 378 71 01 showroom tel:0 216 307 04 51 gsm:0 532 401 24 60- 0 535 239 95 16 fiyatları uygun aracın farlarınınçerçevelerini bostancı sanayide yaklaşık 1 sene kadar evvel yaptırdım fiyatı 50 ytl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam yaptıracaklara kolay gelsin

Son düzenleme:
rifaz kardes senin zafiraya en iyi gumus rengi yakisiyor demene cok gucendim bendede siyah 2000 model 1.8 elegance 116 beygir var ama sen arabanin beygiri onemli degil asil aabanin icindeki beygir onemli :p ben gecen hafta burda ufak bi kaza yapdim tabi zafiraya gore ufak oldu ama vurdugum 2003 honda civic e gore buyuk bi hasarla sonuclandi :) tampon sol far ve camurluk birrde aks i kaybeddik aksi servise 250 euro ya yapdirdim sol on fari da servisden 280 euro ya aldim bana olan oldu zaten gerisini izine geldigimde kocaelin de yapdiricam bana o taraflardan ucuz parca bulabilecegim bir yer soyleyebileniniz cikarmi acaba icinizden cikma da olabilir

metin yıldız
aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar...

aracın güzel olmuş...kazasız belasız sürüşler...
asdni8.jpg

bence bu direklere kaplama çektirmelisin filmlerde koyu olduğu için çok sırıtmış...pahalı birşey değildir heralde...tabi senin zevkin
zafirais8.jpg

selam zaten kapı direklerinde kaplama vardı fakat kenarlarından kalkmış vaziyetteydi yırtık vardı bende komple çıkardım dediğin gibi kaplama yapan yer varsa düşünebilirim yaptırmayı tavsiyen için tşk

slm

metin yıldız
aramıza hoşgeldin yalnız sana bir forum uyarısı yada bir hatırlatma imza kısmına ad soyad yazman gerekli görüşmek üzere...

mrb

rifaz kardes senin zafiraya en iyi gumus rengi yakisiyor demene cok gucendim bendede siyah 2000 model 1.8 elegance 116 beygir var ama sen arabanin beygiri onemli degil asil aabanin icindeki beygir onemli :p ben gecen hafta burda ufak bi kaza yapdim tabi zafiraya gore ufak oldu ama vurdugum 2003 honda civic e gore buyuk bi hasarla sonuclandi :) tampon sol far ve camurluk birrde aks i kaybeddik aksi servise 250 euro ya yapdirdim sol on fari da servisden 280 euro ya aldim bana olan oldu zaten gerisini izine geldigimde kocaelin de yapdiricam bana o taraflardan ucuz parca bulabilecegim bir yer soyleyebileniniz cikarmi acaba icinizden cikma da olabilir
merhabalar sende aramıza hoşgeldin ve bu arada fark ettiyseniz zafiracılar sayı olarak baya bir çoğaldı haksızmıyım...

Geri