arkadaşlar kara inci için resimlerde görülen aksesuarları düşünüyorum sizce nasıl olur ve maliyet açısından beni ne kadara çıkar fikirlerinizi bekliyorum görüşmek üzere...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rifaz kardes senin zafiraya en iyi gumus rengi yakisiyor demene cok gucendim bendede siyah 2000 model 1.8 elegance 116 beygir var ama sen arabanin beygiri onemli degil asil aabanin icindeki beygir onemliben gecen hafta burda ufak bi kaza yapdim tabi zafiraya gore ufak oldu ama vurdugum 2003 honda civic e gore buyuk bi hasarla sonuclandi
tampon sol far ve camurluk birrde aks i kaybeddik aksi servise 250 euro ya yapdirdim sol on fari da servisden 280 euro ya aldim bana olan oldu zaten gerisini izine geldigimde kocaelin de yapdiricam bana o taraflardan ucuz parca bulabilecegim bir yer soyleyebileniniz cikarmi acaba icinizden cikma da olabilir
slm arkadaşlar zafiralara kule gergisi takabilirmiyiz bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa