Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
epeydir ilanı duruyor yaklaşık 5-6 aydır , eğer bu araç satılmadıysa pazarlıkla çok ucuza gelebilir.sormakta fayda var bence

Araç için yapsa yapsa 3 - 4 bin Ytl indirim yapar daha fazla yapacağını sanmam. Gerçi araç temiz ve diri duruyor ama 44 - 45 bin Ytl gibi bir parayı 2. ele vermek pek bana göre değil.( Bence tabii ) Cam tavan güzel ama çok gerekli mi? Tartışılabilir. Cam tavanın bence en önemli + sı ESP nin birlikte veriliyor olması.

tabii tercih meselesi...

bizde cosmo alacaktık gereksiz gördük çok extra bi fark yoktu bizim için klima,deri koltuk vs. ve aracı çok kullanmadığımızıda göz önünde bulunarak enjoy aldık...

tabii tercih meselesi...

bizde cosmo alacaktık gereksiz gördük çok extra bi fark yoktu bizim için klima,deri koltuk vs. ve aracı çok kullanmadığımızıda göz önünde bulunarak enjoy aldık...

kenan sende atılımdaymıssın kosovalı(ksv) zafira :)

gcen senlikte ayyaslar yanında içiyodu kovaladım bak bu iyiliğimi unutma :)

Aslında yarın gideceğim bayide 15 gün öncesine kadar bir tanıdık vardı. Gerçi bu bayinin servisinde şef idi ama genede faydası hem alırken hemde aldıktan sonra dokunabilecek biriydi ama kendileri ayrılıp başka bir markanın servisine geçti. Şans işte 1 - 1,5 ay daha bekleyebilseydi benim için bayağı iyi olacaktı.:rolleyes:
Neyse ben artık iyi geceler dileyeyim.

Aslında yarın gideceğim bayide 15 gün öncesine kadar bir tanıdık vardı. Gerçi bu bayinin servisinde şef idi ama genede faydası hem alırken hemde aldıktan sonra dokunabilecek biriydi ama kendileri ayrılıp başka bir markanın servisine geçti. Şans işte 1 - 1,5 ay daha bekleyebilseydi benim için bayağı iyi olacaktı.:rolleyes:
Neyse ben artık iyi geceler dileyeyim.
bu arada istanbulda opel bayii çok olduğundan fiyat kızıştırma olayının olduğunu duymuştum...

Merhabalar. Gri Zafira siparişi açtırdım. Bakalım kredide bir sorun çıkmazsa 10 - 15 güne ( Allahın izniyle ) zafiralanacağım. Garip bir cümle oldu ama idare edelim artık.:good:

Çok Teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri