- Konuyu Başlatan
Bu arada...seninki zafira A. Bunu da bize kenan öğretti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam ustalar benim sarj dinamosunu sordum 3 cesit dediler hangisi oldugunu bilmek icin sökmek gerekirmis baktiracagim zaman yoktu kaldi ama bilen varmi aceba zafira 3/2003 model 2.0 dti ecotek motor sanirim Y motor yani gaz pedali elektrikli ona göre bilinirmi hangi sarj dinamosu ve benim asil sorum sarj dinamosu iyi ama yolculuk var yakinda onu söktürüp kömürünü degistirmek istiyorum onun icin aceba kömürü degisen cinstenmi yoksa degismeyen lerdenmi diye merak ettim ona göre bütce ayirmam gerekli degismeyen cinsten se garanti olsun diye degistirecegim sarj dinamosunu ve onunla beraber kayis ve kasnaklarini arabada sis fari ve klima var bilgi icin simdiden tesekkürler selamlar
klimanın devir saatine etkisini motor içindeki bir parçadan ayarlandığını görmüştüm fakat bizim arabalarda belki cihaz yardımıyla yapılabilir...evet kardesler sarj dinamosunu actirdim ve baktirdim kömürler iyi degisim olmadi herkese tesekkürler
yalniz ben devir dayim kayisinida degistim ve simdi klima yi acinca devir yükseliyor ve klimayi kapayinca tak diye bir ses geliyor kopressörden daha önce yapmiyordu yani devir yukari cikip hemen geri eski haline geliyordu ama klima da calisiyordu iyice simdide calisiyor klima ama neden durum degisti aceba kayis yenide ondanmi selamlar
kenan benim arabanın ön camda değişti biliyosunuz fakat ince bir detayı aktarayım kaskoyu aradığımda hemen arabayı istediler camın değişimi için bende huylaydım ve adamlara sorduğumda ellerinde yerli üretim cam olduğunu orjinalinden farkı olmadığını ( bizim camlara atermik cam diyorlar ) söylediler bende kabul etmedim arabamın tüm camları GM olduğunu ve ön camda farklı bir marka görmek istemediğimi söylediğimde o zaman biraz beklememi ve camı sipariş edeceklerini söylediler ve nitekim 10 gün sonra orjinal GM marka cam geldi ve yaklaşık olarak 3 saatlik bir işlemden sonra bizim cam değişti yani demek istediğim kasko şirketlerinin çoğu yerli üretim cam kullanıyorlar dikkat etmek gerekiyor ve son olarak tekrar geçmiş olsun..... lanet olsun içimdeki orjinal sevgisine......yaa dün gece ş.refsizin biri bizim zafiranın ön cama taşla vurmuş ön cam çatlak şimdi, nedir bu uğursuzluk...
Kaskodan halletcez bakalım.