Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kenan güzel bir noktaya temes ettin arka hopalör bendede memnun edici degil ama biraz arastirdim 13 cm capinda daha büyügü sigmiyormus daha kalite bir ses nasil elde edebilirim yada bütün oparlörleri degistirip birde kücük amfi atsak nasil olur benim icin bir göz atarmisin tabiki orijinal cd calar kalmak sartiyla bende navi 70 renkli ekran var.simdiden sagolasin, bu arada tüm zafira cilar sagolsun.

dediğiniz gibi arka hoparlörler zayıf... ama ben en arka 2 koltuktan bahsettim oraya iyice kotu geliyor ses ve en arkadaki 2 kişinin duyması için sesi açtığımızdada öndekiler rahatsız oluyor...

ekstra bişey yapmak zor ,yer yok çünkü,amfi desek bagajda bi ileri bi geri zor olcak,
benim aklıma yatan en kolay çözüm bagaj yan cam diplerine tweter(böyle yazılıyor galiba)takmak , çok küçükler ve iyi ses veriyorlar.

arka kapıdaki hoparlörler belki daha kaliteli bi markayla değiştirilerbilir ama bence gerek yok...[/

herkese selamlar Ankaradan...paylaşıma devam... ;)

Son düzenleme:
eyvallah sagolasin kenan

baktımki bizim başlık bayaa arkalarda kalmış ve baktımki hiç kimsecikler yok bende bu yazdıklarımla hem başlığımızı hemde kendimi hatırlatayım dedim neredesiniz arkadaşlar...

buralardayız ;) her zamanki gibi

kışlıkları takma zamanı geldi,bayram öncesi takmak lazım...

bugün opandaydım...zafira enjoya baktım yeni kasanın mp3 çaları biraz değişmiş ,kolçak koymuşlar ve konsol rengini biraz daha açık bi renk seçmişler iç kısımda..44 küsürdü etiket fiyatı

Bende geçenlerde uğramıştım Opel bayisine. Zafira Enjoy vardı tuning paketli. Kesinlikle yeni tuning paketini öneririm. Fiyatı biraz artmış ama içeriğide çok iyi olmuş. Ben aldığımda tuning paketinde sadece karlıklar ve yan parçalar vardı. ( 1000 Ytl ) Yenisinde bunlara ilaveten 17" alaşım jantlar ve ESP var. ( 2250 Ytl ) 1250 Ytl ye Esp ve 17" jantları almanız imkansız. Sadece 17" jantların tanesi lastik hariç 530 Ytl. Sordurdumda. Keşke tuning paketi ben alırkende böyle olsaydı.

oo çok iyi olmuş,keşke olsaymış :(

Şimdiden herkesin Kurban Bayramını kutluyorum...

Allah tekrarını nasip etsin...

--Kemerlerimizi takalım---

Geri