Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. kenancim film derken renkli cami mi soruyosun eger cami soruyosan orijinal renkli cam. film degil. arac sifir alinirken opsiyonel olarak istenmis. ayrietten zafira ile ilgili her türlü sorunuza memnuniyetle cevap veririm bilmiyorsam sorar ögrenir öyle yazarim selamlar.

Son düzenleme:
iyi günler arkadaşlar uzunca bi zamandır yoktum ayağımdaki problemden dolayı ufak bi operasyon gçirdim şimdi allaha şükür iyiyim yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz derim arabayı geçen gün gazla kendim temizledim gayet iyi oldu tüm zift ve lekeler temizlendi tavsiye ederim.bizim ufaklık 18 aylık daha geçen gün küllügü çekmesiyle kırası bir oldu fiyat sordum 60 ytl dediler sizce nasıl taktırmadım daha çıkma bulabilirmiyiz saygılar

Geçmiş olsun. Çıkma bulunabilir ancak biraz belki fazlaca araştırmak gerekebilir.

Aracıma bir carputer ve lcd ekran takmayı planlıyorum. Konu ile ilgili araştırmalara başladım ve inşallah yakın zamanda da neticelendirebilirim. Double din ve benzeri sistemlere göre daha ekonomik ve iyi yapılırsa daha özgün oluyor. Şu an çıkardığım maliyet iki lcd ekran ve pc için 900 Usd civarı. Bunun içine GPS de dahil. Ama tahminim 1000 Usd yi bulacağı yönünde.
Konu ile ilgili aşağıdaki örneği sizlerle paylaşmak istedim.
http://www.mp3car.com/vbulletin/sho...ti-fx35-w-all-toys-add-carpc-too-oh-yeah.html
Böyle bir konuya ilgi duyuyorsanız mp3car sitesi derin bilgiler ve örnekler içeriyor.
Kısmet diyelim.

bence zafiraya orjinal dvd haricinde başka bir uygulama hoş durmaz diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim zevkler ve renkler hesabı...

Evet benim ekran renkliydi Kenan. Ama bu ekrana harici görüntü verebilmek için gereken parçayı getirtmek ve montajlamak en az 300 EUR civarı bir meblağ tutuyor. Opel den edineceğim bir tavan tipi DVD player ise yaklaşık 2000 Ytl ki sadece dvd için fazla bir meblağ. Zaten ben sadece ön okuma ışıklarının orası ve tavana birer ekran montajlayacağım. Ön okuma ışıklarının oradaki gizli olacak. Yani sanki sadece tavan orta kısıma bir dvd okuyuculu ekran takmışım gibi görünecek. Oluşturacağım pc yide arka sağda bir kapak vardır. o kapağın içindeki boşluğa yerleştireceğim. Bir örnek resim hazırlayayım ben sizlere.

:confused::rolleyes:
zafiragal10m75bxg1.jpg

10600838wp9.jpg

medzafira5kl0.jpg

Son düzenleme:
arka iki koltuğa ,yolculuk sırasında ses boğuk geliyor...
madem böyle bi işe gireceksiniz bagaj kısmına ufak 2 hoparlör koymanız epey faydalı olacaktır...

Geri