Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opc line ın resimlerinide bekliyoruz bu arada...

Hoş geldiniz. Nikinizin altında görülen araba ise şanslısınız. 2009 modellerde opc line paketi baya bir daraltıldı diye biliyorum. En azından opel.de sitesinde opc line paketi eklediğim araçta ön ve arkalarda tampon altına eklenen parçalar artık yoktu.

arkadaslar forumda yeni olduum kadar internet alemindede yeni sayilirim resimleri nasil koyacagim bilemiyorum yardimci olusaniz sevinirim

merhaba arkadaslar bende zafiraciyim foruma almanyadan katiliyorum türkiyedede zafiracilarin olmasindan dolayi mutlu oldum her türlü zafira yada diger opellerle ilgili sorulariniza memnuniyetle cevap veririm aranizda olmak ne güzel selamlar
merhabalar aramıza hoşgeldiniz....bakıyorumda sayımız iyice artmaya başladı hadi hayırlısı ve bu arada arkadaşlar profil ayarlarından imza bölümüne ad ve soyad yazmanız gerekli yoksa sizinle daha fazla görüşme ihtimalimiz olmayabilir yani mesaj yazma olayınız kitlenebilir ben uyarmış olayım diye düşündüm...görüşmek üzere....

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu aralar foruma hiç uğrayamadım.Herkese selam, yeni arkadaşlara da hoş geldiniz diyelim.

hosbulduk cengiz kardes

bu 17" lik jantlar çok yakışıyor+siyah olması...
Allah kaza bela vermesin

araçtaki film hakkında bilgi verebilirmisiniz yakın zamanda bende düşünüyorum....

Geri