Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslinda bu tür özelliklerin hepsi opsiyonel örnegin benim arabanin zafira sport olarak standart fiyati 30 bin euro civari ek özelliklerinden dolayi sifiri 39 bin euroya alinmis..ben iki yasinda ve 30 bin km de iken 19 bin euroya aldim..

aslinde olay sadece devletimizin izlemis oldugu vergi politikasi. yoksa yollar cok onemli bir etken degil. vergi yuksek olunca firmalarda satilabilmesi icin ozellik kirpiyorlar.
ppc den yaziyorum da.

arkadaslar ben ise gidiyorum kendinize iyi bakin aksam 11 de görüsüruz..

bu ek ozelliklerde bize sunulmuyor. sunulsada bayagi bir tuzlu oluyor. birde opel turkiye nin beceriksizligi ni ekleyeyim.

nerden yolacağız diye uğraşıyorlar,ilk yılki bakım 150 tl tutmuştu,dün servisi aradım bakım ücreti 380 tl dediler.

ilk yılki bakımı serviste ucuza yapıyorlar.ikincide fiyatı uçuruyorlar

bende ilk seneki bakımı yaptırıdığımda sevinmiştim hesaplı diye,iyi dedim ikinci bakımıda serviste yaptıralım...

halbuki 1. yıl ve 2. yıl bakımları arasındaki fark buji ve balata değişimi(tabi gerekliyse).

Son düzenleme:
benimde ilk bakima 4 ay kaldi. bakalim ne fiyat soyliyecekler. uztilmis garanti konusu halen kafami kurcaliyor. gerci daha 16 ay var ama. bu arada 4 kisi kaldik . diger arkadaslardan epeydir ses cikmiyor.

bence hiç gerek yok garanti olayına.o kadar para vereceksin + kaskonda vardır zaten

Ama bizim sisler çatlamıştı ilk sene garantiden değiştirdik.değiştireli 2 sene oldu herhangi bir sorun yok...abi sen yinede arasıra kontrol et sisleri, garanti dolana kadar

Sağol Kenan aklımda bulunsun.

arkadaslar ben 2 yil garanti uzatma yaptirdim 270 euro verdim bence gerekli ama siz bilirsiniz tabi TR de uzatma nekadar ki..

Geri