OPELCİLER hangi arabaları sevmiyolar acaba ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw arkadaşlar iyide beğenmediğiniz peugeot marka arabalar şu anda sitedeki ankette büyük farkla birinci bi el atın birinci yapalım opeli :Danket sitesi aşağıda

http://arabam.ekolay.net/

renault'un tüm modelleri özellikle megane II ve I bide laguna
fiat modelleri özellikle Marea
peugeot'u sevmem ama citroeni severim. otomotivde bi çok ilke imza atmış bi firma...araçları gıcık tasarımlı ama yüksek teknolojili...

Citroen Saxo ve C serileri :) Biçimsiz arabalar. Mini Cooperları da sevmiyorum ;)

chevrolet , lada ,tata , hyundai bunların hiç birini sevmiyorum

HSG' Alıntı:
Valla yukarıda Citrioen ve Peugeot a cok laf atmışlar ama
bana astra twintop mu 307 CC mi deseler 307 CC tercihimdir!

307 CC
206 RC
306 GTI

C2 VTS
C3 Hdi (20 milyar 2007)

Bence mantıklı arabalar.. bazen maddiyat girer bazen görüntü keyif..

1- Tabii ki 307 CC tercihindir, çünkü 307 CC Peugeot tarafından üretilmiyor. Şaseyi de hard top u monte eden firma yapıyor. (kusura bakma firmayı anımsayamadım) Motoru şase üzerinde takılı şekilde fabrikaya gönderiliyor, hardtop a göre kaporta nın diğer parçaları takılıyor. Dolayısıyla işçilik kalitesi sıradan PCA (Peugeot Citroen Anonim) araçlarına göre daha iyi.
2- C3 Hdi ya da benzinli farketmez, ADAC nin avrupa çapında yaptığı yıllık araştırmalara göre en çok arıza yapan araba. O yüzden fiyatı bu kadar uygun. Hatta daha 2 ay önce C3 1,6 HDi si olan teyze oğlum aracın kendisine 6000 ytl lik bi arıza çıkarması üzerine (performansından çok memnun olduğu halde) apar topar arabayı takasa verip değiştirdi.

Benim listemde (doğal olarak) Peugeot, Citroen, Fiat, Chrysler grubundan uzak dururdum. Chrysler derken marka olarak kastettim. DAimlerchrysler grup değil ;)

vw golf -- bmw m3 -- honda accortlara gıcığım çünkü çok pahalılar, çünkü benim arabamdan çok daha yüksek performanslılar, çünkü bi bakan kafasını çevirip birdaha bakıyor :)

Geri