OPELCİLER hangi arabaları sevmiyolar acaba ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emre000' Alıntı:
Peugeot Un Hiç Bir Modelini Para Veripte Almam Teneke çünki
Sana sonuna kadar katılıyorum. Geçen bizim hocanın 1.4 206 sı ile köye gittim. İzolasyon desen sıfır, motor sesi olduğu gibi içerde. En ufak bir kasiste sanki janta kadar vurmuşsun hissi veriyor. Aynı sorun 307 de de var. Kesinlikle süspansiyon ve izolasyon sorunları var.

Türkiye pazarında, Alman arabalarının dışındakilerini açıkçası sevmiyorum.:(
Büyük konuşmak gibi olmasın ama, son olaylardan sonra zaten sevmediğim Fransız arabalarını hiçbir şekilde ağzıyla kuş tutsalar dahi sevmem.

Yerli olmasın yeter açıkcası otomobilde marka takıntım yok..

ben en çok şeyi seviyorum .....

2002 DEVRİM 1.8 TDI AUDİ İLE KAPIŞIYO DÜNYA ÇAPINDA BİZİM TÜRK MARKAMIZ BİLİYOSUNUZ .....:(

şöyle söyliyim Seat ve Skoda yı sevmiyorum özelikle Skoda nın adı çok iğrenç geliyo kulağıma bunların yanında Lada Daihatsu Daewoo Dacia Citroen Mını Suzuki model araçlarıda sevmiyorum kimse pek beğenmemiş ama siyah Xenon lu açılır tavanlı bi tane megane II sedan göze hoş geliyo ayrıca Peugeot 307 nin makyajlanmadan önceki hali süper bence çok tatlı bi araba
Saab lara da resmen hastayım adamlar mükemmel araba yapmışlar 10 numara

blackstorm_52' Alıntı:
peugeot un hıc bı modelıne bende para vermem aynen teneke vede megane II ye gıcıgım cıtroenleri de sevmem.benım ıcın opel,volswagen,mercedes ve bmw gerısını tanımam...:)

dogru söze ne denir alman mali olsun temiz olsun

:good: +1988

renault

Geri