Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M@honi' Alıntı:
yeni gördüm gerçekten çok geçmiş olsun bende ist yolundaki halk otobüsünün faciasına bizzat sahit olmuştum arabadan soğumuştum ama hayat naparsın insanların ömrü yollarda geçiyo gerçekten süper dehşet bi buluşma olacak da hani diyorum o saati 12:30 u biraz daha mı erkene alsak hani muhabbet için daha çok zaman kalır diye düşünüyorum bide gelen arkadaşların hepsi deneyimli insanlar araba konusunda cm lerce karda yağsa benim güvenim tam ya opelcilere bişey olmayacağına eminim tabi ki büyük konuşmakta iyi değil neyse işleri ayarlayıp inş bende gelecem süper buluşma :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

usta benim lastikler eski yaaa.. kar yağarsa orda kalırım...

yavuz abi türkiye bulusması yazmıssın aklımız orda kaldı walla bence türkiye bulusacaksa yaza bulussakşimdi erzurumdan oraya gelmek zor olacakta oda hocalardan musade alırsam:D

aynen benim astra nın üzerindeki lastiklerde arabanın ilk lastikleri 68.000 km de araç daha hala değişmedi lastikleri ön tarafa zincir takıyosun kışın bu sefer arka taraf durmuyo bi lastik alamadık gitti yaa

valla benim arabda 52,000 de.. hala orjinal lastikleri kulanıyorum.. yazın sorun çıkarmıyo ama kış için vakumlu alacam artık

olmadı benim arabanın da zincirlerini getiririz dört lastiğe biden zincir takarız Yavuz abi arap atı gibiyim sonradan açılıyorum küçükkende böyleydim muhabbetin dibine vururuz herhalde olmassa konuşma metnimi yazar getiririm önceden :) :) :) :) :) :)

vakumlu lastik süper ya gerçekten acayip yapmış adamlar arabaya biraz daha fazla yaktırıyo ama olsun verdiği yol tutuşu yeter zincir filan çok dertli sakat işler ya

ZGE38' Alıntı:
bişey olmaz yaa kar yağarsa ben kaya kaya gelirim eve

dostum tampon tampona araya aliriz seni dert eme :)
ama benim lastikleri görünce kendini sansli ilan edeceksin ehehe,
umarim bi aksilik olmayacaktir,güzel gececegini,en azindan degisik olacagini düsünüyorum... sevgiler

hallederiz abiler benim traktör hepinizinkini çeker :D

yok mu daha gelennn hadi opelim.net ayaklannn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri