Opelinize En son kaç para masraf Yaptınız ve Neden ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla arkadaş dua edin opel sahibisiniz (inşallah bende yeniden olacam) bende şuanda nissan primera gt var bir kere tekledi 2500 yedi sadece distiribitörü 500 dolar okadar masraftan sonra 2 kerede yolda kaldı 400 daha giydirdi opelinizin gidin gelin lastiklerini öpün bence

10 tl iç dış yıkama.
10 tl sağ kısa far ampulu. :p

bugün koçtaş kapı izolasyon fitili aldım arka pandizot ses yapmasın diye 6.50 tl :)

valla arkadaş dua edin opel sahibisiniz (inşallah bende yeniden olacam) bende şuanda nissan primera gt var bir kere tekledi 2500 yedi sadece distiribitörü 500 dolar okadar masraftan sonra 2 kerede yolda kaldı 400 daha giydirdi opelinizin gidin gelin lastiklerini öpün bence

:kop::cry: ağlayımmı güleyimmi?
geçmiş olsun ama güldüğüm yanlış anlama dua edin opel sahipisiniz lafı..inşallah opel sahibi olursun

muayene 150 ,sigorta 250, xenon far 150 ,piner cd çalar 200, performans filtre 50 ,,alt salıncaklar çifti 100 ,, 4 adet lassa impetus revo lastik 500 ,, dersek toplam eder ...
1400 lira...:rulet:
işin kötü tarafı bunları yaptıktan sonra bi hata yaptım arabayı bi hafta birine emanet verdim -ki çok yaptığım bişey değil -, şimdi debriyaj bilyası ötüyor nerden baksan bi 150-200 de ordan ooohhhh yarasın.....

Son düzenleme:
VECTRA 2.0 DTI DEĞİŞEN PARÇALAR

2011 AGUSTOS
ABS BEYNI TAMIRI 50 TL
EL FRENİ TELİ 80 TL
SAĞ-SOL ROT BASI 30 TL
SAĞ-SOL Z ROT 30 TL
SAĞ-SOL DRKS KORUGU 12 TL
AKS KÖRÜĞÜ 10 TL
SAĞ KAPI KOL ELCIGI 20 TL
PEDAL LASTIGI 10 TL
PASPAS 30 TL