Opelinize En son kaç para masraf Yaptınız ve Neden ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
26 kasım ta ilk senelik (ilk bakım aracım benzinli) bakım yapıldı 2011 astra sedan 111.yıl
398.-TL ödedim balkan otomotive. hiç memnun kalmadım :-((

86 tofaşıma :
yağ,yağ filtresi,arka kampanalar,hava filtresi vs. akü suyuna kadar herşey + ön takım arka takım eksiksiz kontrol ve yayları lastikleri söküp takoz vs. vs. birdünya işçilikle beraber hepsi ne kadarmı tuttu ?
sadece 150 tl.

Direksiyon kılıfı ve koltuk kafalık yayı 30 lira 40 kuruş :)

Triger seti 175 tl
Devirdaim 65 lira
Yağ,1,5 lt kırmızı antifriz,filitreler VS.80 tl
işçilik 60 tl

En son değil ama en fazla masraf yaptığım aracım 1994 model Astra GSI. 1996 senesinde aracı 2250 TL'ye alıp modifiyesi için 2750 TL harcamıştım :) Sonuçta 203 hp teker gücü veren atmosferik bir motoru olmuştu :) Aracın parçalarının hepsini İngiltere Opel Motorsports'dan getirttim. Ufak çapta bir astra kit car :)

840 tl : triger seti,devirdaim pompası,motor kulağı,sağ ön davlumbaz,mutlu akü 72 lik,işçilik dahil

Aku bitti yolda kaldim.
Aku sarj dinamosu arizalanmis, dinamonun fircasi mi bilmemneyi degisti, arti iscilik 150 TL.
aakuyu de yeni almistim, dibine kadar kullandigimdan 3-4 saat orada sarj ettiler. simdi de durumu cok da parlak gozukmuyor sanki :)

Bundan bir onceki ariza ise aracin klimasinin flapi kirilmisti, arac ici sirkulasyon yapmiyordu. Sonra da klima motoru calismadi. Ikisini birden yaptirdim. Yedek parca Flap + klima motoruna bobin sardilar 90 TL mi ne verdim toplam.

Aracın tüm far ve sinyalleirni...makyajlı kasa farlarla değiştirdim...ön panjuruda krom panjur yaptım...

Geri