Opelinize En son kaç para masraf Yaptınız ve Neden ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şöför kapı açma kol plastiği yavaştan gitmeye başlamıştı + sağ ön davlumbazda 5 cm lik bir yırtık vardı.içim rahat etsin die değiştirdim.orjinal gm toplam 70 tl

2011 kasım
iç aks keçesi 10 tl
sol aks mili komple 180 tl
baskı balata (luk) 380 tl
debriyaj bilyası 150 tl
v kayışı 20 tl
yag soğ. Orling 10 tl
işçilik 150 tl

Daha arabayı teslim almadan 2-3 bin tl masraf yaptık :D fabrikada takılan body kit spoiler cam filmi felan :)

B kasaya 25 TL, radyatör sızıntı gidericisi için. Bakalım haftaya A kasa ne kadar yiyecek. tamponlar sökülüp kopan klips yerleri onarılacak, ön tampon demirinin yenisi takılacak (yenisi var), farlara röle ve bir tane sis farı ampülü ve kontak termiği değişecek. Otomatik şanzumanın temizlenmesi gereken bir yeri varmış, o temizlenecek (şanzuman açılmayacak).

en son balata spreyi aldım, motor aksamındaki yağları temizlemek için:) daha öncesini hiç sormayın :d

10 gün önce:
baskı balata seti değişti
kalorifer radyatörü değişti
termostat değişti
debriyaj&km teli değişti,
alt takım kontrolü ve fren temizliği yapıldı=700 tl.
geçen hafta:
motor yağı,benzin filtresi,yağ filtresi değişti ve karbon clean yapıldı=140 tl
resmen arabaya çalışıyorum ama bu durumdan memnunum çünkü vectra mı seviyorum nede olsa ihtiyar delikanlım.

B kasaya 25 TL, radyatör sızıntı gidericisi için. Bakalım haftaya A kasa ne kadar yiyecek. tamponlar sökülüp kopan klips yerleri onarılacak, ön tampon demirinin yenisi takılacak (yenisi var), farlara röle ve bir tane sis farı ampülü ve kontak termiği değişecek. Otomatik şanzumanın temizlenmesi gereken bir yeri varmış, o temizlenecek (şanzuman açılmayacak).
Gerekenler 315 TL karşılığında yapıldı. Hazır servise girmişken kış bakımını da aradan çıkaralım dedik. Yukarıdakilere ilaveten patlayan 2 adet aks körüğü, bitmek üzere olan ön fren balatalarını da değiştirdik. Birazdan aşağıya inip B kasanın yanmayan kısa hüzme far ampülünü değiştireceğim.

triger seti + devirdaim pompası + işcilik = 320 tl

Geri