Opelinizle Hiç Yolda Kaldiniz Mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan torsion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akü bitince kaldım. Akünün şarj göstergesindeki yeşil renge kanınca yolda kalmak kaçınılmaz oldu.

Ben Hiç Kalmadım... Ama Yolda kalmış opel görünce duruyorum böyle 3-4 kez yolda kalmış opele denk geldim.Akü boşalması yada yakıt bitmesinden yolda kalmışlardı büyük bi arızadan yolda kalmış opelde görmedim...

Bakımlı hiç bir araç yolda bırakmaz tahminimce...
Tabi kul yapısı hiç arıza yapmıyacakta diyemeyiz...

Olacak Ya babam ankaraya gitmişti hazır evde kımse yokken araba kapının onundeyken gezmeye cıktım arkadaslarıda aldık.buraya kadar herşey güzel kontak arabanın gaz beynıne gıden elektrıgı kesmemıs :D bızım akü 0 :D Eve gitcem arabada tık yok.allahtan arkadasta takvıye kablosu varmısta kalmadık oralarda.:D

4 senede sadece 1 kere oda geçen sene lpg regülatörünün diyaframı patlatmasından araba aşırı gaz harcayıp gazı bitirmesinden yolda kalmıştım ama bahsi geçen regülatör 2000 yılında takılmış. Gecenin 12 sinde yolda bırakmıştı.

güvenim çok

Valla bende 35000 km yaptım araba bir kere tık bile demedi maşallahı var,motorun sesi bile ilk günki gibi ama aküyü bir baktırmam gerek :cool:

opelle kalmadım da vw ile kaldım:) (ataköyde yolda su birikintisine girmişitim, e sonuçta distribitöre su kaçmış:)

Geri