Opeller Başlatsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızılay bulvarında sarışın bir afet'e karşıdan karşıya gecerken durup elimle buyrun demiştim:):) o da teşekkür etmişti:):)

her yaya geçidinde durdugumda bu aklıma geldiğinden duruyorum:D:D

cogunlukla acıl bı ısım yoksa her yay yolunda yol verırım ama bundan sora daha fazla dıkkat etcem ;)

Aman dikkat edin, arkadan gelen (cok afedersiniz) ayi onunuzde araba yokken neden firen yaptiginizi anlamayip, dank diye size vurabilir. Benim basima geldi, oradan biliyorum. Adam birde ozur dileyecegi yerde bana ters cikti niye bos yolda firen yapiyorsun diye.....:eek:

evet yaya geciti olan yerlerde yol verelim üst gecit oldugu halde otoban yada caddeden gecenlerede çarpalım ..:)

opel sürücüleri centilmendir,opel sürücüleri medenidir....bende her yaya çizgisi gördüğümde dururum.özellikle arkama bakarım pislik yapan varmı diye,kornaya bastıkları zaman normalden daha da gecikmeli kalkarım..:)

ben yapıyorum ama harbi insanımız alışık değil ben adama yol veriyom o da bana geç geç dio:)

bi de babam hep yaya bebklenmez bırak o beklesin dio bende inadına bekliyom.. ana yola çıkacak araçalarıda bekliyorum veya parktan çıkanları...

ben sırf yaya geçidinde değil,trafiğe ve konuma göre değişen farklı ortamlarda da yayalara yol veriyorum...

Geri