Opeller Başlatsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en son yayaya yol vermek için durduğumda arka stopun altını bir kartal götürmüştü.

Herkes kendi kapısının önünü temizlese hayat ne kadar güzel olurdu...
Destekçinim kardeşim,zaten mümkün olduğunca saygılı bir seyir izliyorum trafikte...

Durup yol verdiğimde aldığım teşekkur sayısı 3 ise, yediğim küfür ve ilginç bakışlı insan sayısı 3000. Ama illada nasılsa durur diye yola atlayıp sallana sallana geçen yayalarında nasıl yoldan kaçıştıklarınada epey bi şahit oldum. Üzgünüm (gurur duymuyorum) ama sol aynam hala çatlak. Saygı karşılıklı olmalı bence.

ben varım :D
hatta uyguluyorum ama yayalar alışkın olmadığından herhalde bozuldu araba der gibi bakıyolar :D
bide kızlar asılmak için yol verdik sanıyolar :D

hehehehe aklıma bi anım geldi...
acıbadem caddesinde karşıdan karşıya geçicem. bi Allahın kulu yol vermiyor diye söyleniyordum. Ortaya geldim diğer şeritten gelen sadece bir araba var. o da aniiii bir frenle durup bana yol verdi. Arkası bomboş ama hiç araba yok. Ona küfür etmiştim. Kuzenimde duranada durmayanada söylendiğimi söyleyince yol verme maksadıyla dursaydı teşekkür ederdim ama amaç farklı olduğu için küfürü haketti demiştim :D

Ortam musaitse (arkdan gelen, tarfik akışı) yol veririm.Ama diğer durumlarda çoğunluğun menfaati neyi gerektiriyorsa onu yaparım.

hehehehe aklıma bi anım geldi...
acıbadem caddesinde karşıdan karşıya geçicem. bi Allahın kulu yol vermiyor diye söyleniyordum. Ortaya geldim diğer şeritten gelen sadece bir araba var. o da aniiii bir frenle durup bana yol verdi. Arkası bomboş ama hiç araba yok. Ona küfür etmiştim. Kuzenimde duranada durmayanada söylendiğimi söyleyince yol verme maksadıyla dursaydı teşekkür ederdim ama amaç farklı olduğu için küfürü haketti demiştim :D

aa sen miydin o? :D :D :D

trafiğin akışını tehlikeye sokmayacak şekilde yayalara yol verimesi taraftarıyım, ancak bazı arkadaşlarımızın da değindiği gibi yayaların bir kısmı neden durduğumuzu anlamıyor, arkadan gelenler de başka bir sıkıntı. ama yine de opelciler centilmen ve güçlüdür.

:good: :good: :good: medeniyet

diğer sayfada biriside bahsetmiş..Bi gün Alsancakta bi bayana yol verdim durdum..bayan geçti bi arabaya bindi..o anda arabanın şöför koltuğunda sanırım bayanın eşi vardı ve adamın bana bakışını halen unutamıyorum...Ama gerçekten birisine yol verdiğinizde geçerken ettiği bi teşekkür bana dünyaları veriyor...

Geri