Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım sen bu forum üyelerini SALAK mı sanıyorsun? Burada kaç tane üyenin senin bu yazdığına inandığını sanıyorsun? Hiç anlamayanın bile Astra GSI ın kaç vites olduğunu bildiğine eminim.. Hadi şartları zorladın ve F28 şanzıman kullandın diyelim -ki o bile 6 ileri!! bence bundan sonra mesaj yazarken biraz daha dikkat ederek ve araştırarak yaz..
Arkadaşım sen bu forum üyelerini SALAK mı sanıyorsun? Burada kaç tane üyenin senin bu yazdığına inandığını sanıyorsun? Hiç anlamayanın bile Astra GSI ın kaç vites olduğunu bildiğine eminim.. Hadi şartları zorladın ve F28 şanzıman kullandın diyelim -ki o bile 6 ileri!! bence bundan sonra mesaj yazarken biraz daha dikkat ederek ve araştırarak yaz..
otobanda 89 renault toros ile yokuş aşağı 165 gördüm araba bide lpgli artık arabayı siz düşünün kendi opel astra f ile 210 gördüm ama çok zorladım normalde 195 rahat yapıyo...