Opellerin Motor ömrü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
97 model combo muz var 1.600.000 km yol yaptı daha gidiyor 1 kere motor yapıldı

bende 96 b var motorunu biraz hırpaladik ama taş gibi bence en az 350 bin derim

benim görüşüm benzinli motor ölmez.en kötü ihtmalle red lıne seven biriysen ve köpek gbi abansan bile sana patlıcagı bi rektefiyedir onunda maliyeti 300 ila 500 ytl arasıdır.km de bence hiç sorun degildir.dizel olsa 150000 kaldır at:d

benim görüşüm benzinli motor ölmez.en kötü ihtmalle red lıne seven biriysen ve köpek gbi abansan bile sana patlıcagı bi rektefiyedir onunda maliyeti 300 ila 500 ytl arasıdır.km de bence hiç sorun degildir.dizel olsa 150000 kaldır at:d
500 ytl ye nerde rektifiye yapıyolar ?? :confused:
lazım olursa diye...

ben 150binde girdim rektifiyeye,
serviste 370binlik omega gördüm, daha taş gibiydi

benim araba 97 vectra b ama yağ yakıyor birde debriyaj srtinin değişmesi gerekiyor. yağı tam olarak neyden yaktığını bilmiyor usta çarşamba açacak motoru o zaman anlarız diyor. ama büyük ihtimal sibopların lastikleri eskimiş onlarıdan pistonlara yağ kaçırıyo onu değiştireceğiz çünkü motorun iyi diyor ama haliyle benim moral sıfır oldu. 2 haftada 1 litre yağ eksiltmiş kalender.

Yaq Ben Anlamadim 500 Ytl Hangi Opeli Regtefe Yapiyorlar Soylerseniz Ben De Yaptirayim Lazim Oldugunda

dizel motorları benzınlı motorlara göre daha saglam ve daha uzun ömür olur dıye bılıyorum ben arkadaslar yanılıyormuyum..

Geri