Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Hoşgeldin Foruma Djfree
Bende keyifli ve bol paylaşımlı forumlar diliyorum.

umarım herkesin bilgilerine yenilerini kattığı, kardeşlik ve dostluk dolu bir forum olur. izmirden volkan şan astra j sport ecoflex + cd500

Hoşgeldiniz Volkan bey

Bir izmirli olarak gözüm yollarada kalmıştı nerde bu izmirliler diye :) Bu gidişle 1.İzmir Buluşması pek yakında olur gibime geliyor.
tekrardan hoşgeldin diyip hayırlı forumlar diliyorum.

hoşgeldiniz volkansan
izmirliler çoğalıyor evet, sayımız biraz daha artsa izmir buluşması daha eğlenceli geçer diye düşünüyorum
keyifli, eğlenceli ve bilgi dolu paylaşımlar diliyorum

Yeni katılan arkadaşların hepsine toptan bir "hoş geldiniz". İş yoğunluğu sebebiyle bir süre takip edemedim ama döndüm :)

Merhabalar Ben Samsundan Uğur, 33 yaşındayım öğretmenim. Astra h sahibiyim ama j kasayı çok beğeniyorum. Hatta biraz önce eve gelirken ne kadar karşı olsam da sislerini açmış ve gündüz farları yanan bir cosmo ile yanyana geçtik karanlıkta muhteşem görünüyordu. Onun yüzünden yoluma bakamadım, o kadar tehlikeli ve cazibeli bir araç. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Merhaba Sevgili Opelciler:)

Yeni forum sayfamız hayırlı uğurlu olsun. Fikir sahiplerinin, kurucu(lar)ın, maddi-manevi destek verenlerin hepsine şahsım adına ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Adım Cüneyit Demirci. Maliye Bakanlığında Merkez Denetim Elemanıyım. 40 yaşındayım, bekarım. İzmir'de yaşıyorum, ama işim gereği Türkiye'nin birçok yerine gitme fırsatım oluyor.

Burası belki yeri değil ama şimdilik sadece not düşmek anlamında söyleyeyim. Yarın (03 Ocak 2011) aracımı 15.000 bakımı için servise götüreceğim. Bakımın yanı sıra, Ekim ayındaki bakımda tespit ettikleri "ön fren balatalarından ses gelmesi" nedeniyle siparişle getirttikleri parçaları da monte edecekler. Ayrıca, benim tespit ettiğim ve toplam 10 başlıkta toplayarak yazıya döktüğüm sorunlarla da ilgilenecekler(daha önce 9 başlıkta toplamıştım ve hiçbiri çözülmemişti, şimdi 10 oldu:)). Vakit bulursam ustalarla birlikte bizzat test sürüşüne çıkmayı düşünüyorum.

Tekrar hayırlı olsun...

Hoşgeldiniz Cüneyt Bey
Site hakkındaki düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum
Bir izmir buluşması yapacağız 15 tatilde inş, müsait olursanız sizi de bekleriz
15 bin bakımını birçok arkadaşımız merak ediyor, bakımı yaptırdıktan sonra yapılanları,ücretleri vb şeyleri burada
bizlerle de paylaşırsanız biz de sizin tecrübelerinizden faydalanmış oluruz
Keyifli paylaşımlar diliyorum

demircic link' Alıntı:
Merhaba Sevgili Opelciler:)

Yeni forum sayfamız hayırlı uğurlu olsun. Fikir sahiplerinin, kurucu(lar)ın, maddi-manevi destek verenlerin hepsine şahsım adına ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Adım Cüneyit Demirci. Maliye Bakanlığında Merkez Denetim Elemanıyım. 40 yaşındayım, bekarım. İzmir'de yaşıyorum, ama işim gereği Türkiye'nin birçok yerine gitme fırsatım oluyor.

Burası belki yeri değil ama şimdilik sadece not düşmek anlamında söyleyeyim. Yarın (03 Ocak 2011) aracımı 15.000 bakımı için servise götüreceğim. Bakımın yanı sıra, Ekim ayındaki bakımda tespit ettikleri "ön fren balatalarından ses gelmesi" nedeniyle siparişle getirttikleri parçaları da monte edecekler. Ayrıca, benim tespit ettiğim ve toplam 10 başlıkta toplayarak yazıya döktüğüm sorunlarla da ilgilenecekler(daha önce 9 başlıkta toplamıştım ve hiçbiri çözülmemişti, şimdi 10 oldu:)). Vakit bulursam ustalarla birlikte bizzat test sürüşüne çıkmayı düşünüyorum.

Tekrar hayırlı olsun...

Hoşgeldiniz Uğur bey
İnşallah sizleri de astra j ile aramızda görmek isteriz
Ancak forumumuzda astra h bölümümüz de mevcut orda da tecrübelerinizden faydalanmak isteriz
Keyifli Forumlar
Kazasız Belasız sürüşler

Uğur link' Alıntı:
Merhabalar Ben Samsundan Uğur, 33 yaşındayım öğretmenim. Astra h sahibiyim ama j kasayı çok beğeniyorum. Hatta biraz önce eve gelirken ne kadar karşı olsam da sislerini açmış ve gündüz farları yanan bir cosmo ile yanyana geçtik karanlıkta muhteşem görünüyordu. Onun yüzünden yoluma bakamadım, o kadar tehlikeli ve cazibeli bir araç. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Selam arkadaslar,

DH deki nickim tufan34, siteyi hazırlayan arkadasların ellerine  saglık çok güzel bir çalışma olmuş. bende kendimden biraz bahsedeyim.

Adım Tufan, 33 yaşında bir turizm firmasında yöneticiyim Istanbul Ataşehirde oturuyorum. haziran ayında 1.4 T lerden birini almıştım 46.000 TL ye ama artık benzin masrafı can sıkmaya başlayınca arabayı gecen hafta sattım şimdi dizel astra bulmaya çalışıyorum.

Herkese mutlu yıllar.

Geri