Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz
Hoşgeldin Foruma Djfree
Bende keyifli ve bol paylaşımlı forumlar diliyorum.
Hoşgeldin Foruma Djfree
Bende keyifli ve bol paylaşımlı forumlar diliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demircic link' Alıntı:Merhaba Sevgili Opelciler
Yeni forum sayfamız hayırlı uğurlu olsun. Fikir sahiplerinin, kurucu(lar)ın, maddi-manevi destek verenlerin hepsine şahsım adına ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Adım Cüneyit Demirci. Maliye Bakanlığında Merkez Denetim Elemanıyım. 40 yaşındayım, bekarım. İzmir'de yaşıyorum, ama işim gereği Türkiye'nin birçok yerine gitme fırsatım oluyor.
Burası belki yeri değil ama şimdilik sadece not düşmek anlamında söyleyeyim. Yarın (03 Ocak 2011) aracımı 15.000 bakımı için servise götüreceğim. Bakımın yanı sıra, Ekim ayındaki bakımda tespit ettikleri "ön fren balatalarından ses gelmesi" nedeniyle siparişle getirttikleri parçaları da monte edecekler. Ayrıca, benim tespit ettiğim ve toplam 10 başlıkta toplayarak yazıya döktüğüm sorunlarla da ilgilenecekler(daha önce 9 başlıkta toplamıştım ve hiçbiri çözülmemişti, şimdi 10 oldu). Vakit bulursam ustalarla birlikte bizzat test sürüşüne çıkmayı düşünüyorum.
Tekrar hayırlı olsun...
Uğur link' Alıntı:Merhabalar Ben Samsundan Uğur, 33 yaşındayım öğretmenim. Astra h sahibiyim ama j kasayı çok beğeniyorum. Hatta biraz önce eve gelirken ne kadar karşı olsam da sislerini açmış ve gündüz farları yanan bir cosmo ile yanyana geçtik karanlıkta muhteşem görünüyordu. Onun yüzünden yoluma bakamadım, o kadar tehlikeli ve cazibeli bir araç. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.