Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Herkese merhaba arkadaşlar, yeni forumumuz hayırlı olsun çok güzel olmuş valla ellerinize sağlık. İsmim Emre, 26 yaşındayım, Enka İzmir Elektrik Santralında enstruman ve kontrol mühendisi olarak çalışıyorum. Umarım güzel paylaşımlara burda da devam ederiz singing

herkese merhaba arkadaşlar dh forumundan burdaki herkesi zaten tanıyorum yeni forumunda hayırlı olmasını diliyorum kuran tüm arkadaşlarada eline saglık diyorum
adım nickimle aynı bahadır usta pek yaratıcı degilim bu konuda:) istanbul k.çekmecede yaşıyorum inşaat mühendisiyim hala tez aşamasında yüksek lisans yapıyorum ikitelli osb başkanlığında imardayım yaşım 29 evliyim temmuzdan beride yeni astra sahibiyim aracımdanda çok memnunum ayrıca bu forum sayesinde sizlerdende haberdar oldugum için çok mutluyum herkese saygılar.. okkk

Merhabalar Yusuf Hocam Opelsiz Asla Forumuna hoşgeldiniz.
Öncelikle yeni evliliğiniz için tebrik eder, mutluluğunuzun daim olmasını dilerim
Bu arada meslektaşız ve ben de evleneli 2 ay oldu, ekim ayında da ben evlenmiştim

Şimdiden forumumuzda keyifli paylaşımlar diliyorum, bilgi paylaştıkça çoğalır
Saygılar

joseph33 link' Alıntı:
herkese merhabalar bende kendimi tanıtayım:) adım Yusuf YÜKSEL 31 yaşındayım kahramanmaraşta ingilizce öğretmeniyim mersin silifkeliyim yeni evlendim.

Bu forumdan da öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. yeni astra dizel sport+cd500 almayı çok istiyordum ama yeni evli olmanın verdiği yükle 10bin farkı ödeyemeceğimi düşünerek 2011 astra classic hb 1.3 cdti essentia konfor paket şimşek grisi araç için kapora yatırdım ocak'ın ilk haftası teslim alacam inşallah.

Hoşgeldiniz Selimy Forumumuza

selimy link' Alıntı:
emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
hayırlı uğurlu olsun...  celebratee  celebratee
paylaşımlara devam
greatt

Hoşgeldiniz Emre
Keyifli paylaşımlar diliyorum

p.s: I graduated from metu, too :)

metuemre link' Alıntı:
Herkese merhaba arkadaşlar, yeni forumumuz hayırlı olsun çok güzel olmuş valla ellerinize sağlık. İsmim Emre, 26 yaşındayım, Enka İzmir Elektrik Santralında enstruman ve kontrol mühendisi olarak çalışıyorum. Umarım güzel paylaşımlara burda da devam ederiz

Hoşgeldiniz bahadirusta
Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk
Astralarımızla ilgili keyifli paylaşımlar diliyorum

bahadirusta link' Alıntı:
herkese merhaba arkadaşlar dh forumundan burdaki herkesi zaten tanıyorum yeni forumunda hayırlı olmasını diliyorum kuran tüm arkadaşlarada eline saglık diyorum
adım nickimle aynı bahadır usta pek yaratıcı degilim bu konuda:) istanbul k.çekmecede yaşıyorum inşaat mühendisiyim hala tez aşamasında yüksek lisans yapıyorum ikitelli osb başkanlığında imar şefiyim yaşım 29 evliyim temmuzdan beride yeni astra sahibiyim aracımdanda çok memnunum ayrıca bu forum sayesinde sizlerdende haberdar oldugum için çok mutluyum herkese saygılar.. okkk

Sağolun HAKAN hocam size de eşinizle bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Bu arada site çok hoş olmuş elinize sağlık. 
Teşekkür ederim. Kesinlikle zaten insan bildiğini paylaşmadıktan sonra ne işe yarar.

Herkese slmlar. Dh dan bir çoğunuzu tanıyorum. 29 yaşında evli ve TT öğretmeniyim. Sitenin tasarımıda hoş olmuş. tebrikler.

Bakıyorum ben gelene kadar muhabbet iyice koyulaşmış, forum tam bir paylaşım ortamına dönüşmüş bile.
Donanımhaber'de tek başlık altında konuşmaya alışmıştım, ama böylesi daha iyi tabii, Hakan Hoca'nın ellerine sağlık çok güzel olmuş site. Tüm Opel kullanıcılarına hayırlı olsun.

Hoşgeldiniz yeni gelen arkdaşlar.
Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk
Astralarımızla ilgili keyifli paylaşımlar diliyorum.Sağlıcakla kalın

Geri