Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAKUTA link' Alıntı:Merhabalar;
DH da nikim BAKUTA, adım Burak 32 yaşındayım, Elektronik Mühendisiyim.Ordu'dan katılıyorum foruma.aralık 2010 'da ASTRA J 1,3 ECOFLEX ENJOY PLUS PAKET+17" ÖELİK JANT NEHİR GRİ aracımı aldım bende.
öncesinde Fiat Marea aracım vardı;zaten ilk aracımdı.onu satıp ne alayım diye araştırıken ASTRA sahibi oldum.
yeni araç sahibi olan ve olacak olan herkese hayırlı olsun dileklerimle keyifli paylaşımlar diliyorum.
Amacımız da sadece bu karmaşayı biraz daha derli toplu hale getirmekti. Artık talepler doğrultusunda da istediğimiz şekilde yön verebiliriz.toso link' Alıntı:merhaba arkadaşlar, forum harika olmuş. emeği geçenlere teşekkürler. DH tam bir karmaşaydı![]()
toso link' Alıntı:merhaba arkadaşlar, forum harika olmuş. emeği geçenlere teşekkürler. DH tam bir karmaşaydı![]()
kendimi tanıtayım, ismim Egemen Akgün. 32 yaşındayım ve Giresun Öniversitesinde akademisyenim. Bekarım.
1.4 lt. 140 bg Sport Kırmızı Astra J araç sahibiyim. Görüşmek dileğiyle...
[/quote]HaKaN link' Alıntı:Sn Egemen Bey
Öncelikle foruma hoşgeldiniz
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum
Aracınız güzel görünüyor, site de kırmızı astrası olan ve resim ekleyen yoktu
araç resimlerini de ilgili başlık altında paylaşırsanız sevinirim
Saygılarımla
[quote author=toso link=topic=2.msg865#msg865 date=1294217582]
merhaba arkadaşlar, forum harika olmuş. emeği geçenlere teşekkürler. DH tam bir karmaşaydı![]()
kendimi tanıtayım, ismim Egemen Akgün. 32 yaşındayım ve Giresun Öniversitesinde akademisyenim. Bekarım.
1.4 lt. 140 bg Sport Kırmızı Astra J araç sahibiyim. Görüşmek dileğiyle...