Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

ecelnico link' Alıntı:
Herkese slmlar. Dh dan bir çoğunuzu tanıyorum. 29 yaşında evli ve TT öğretmeniyim. Sitenin tasarımıda hoş olmuş. tebrikler.

Hocam hoşgeldiniz
Forum arayüzünü beğenmenize sevindim

Keyifli Forumlar Dilerim

Hoşgeldiniz BRKCDTI, çok da geç kalmadınız açıkçası
Evet kesinlikle tek başlık altında bir fotoğraf bulmaya kalksak 200 sayfayı birden okumak bulmak çok zor oluyordu
Ya da alakasız konular bilgi kirliliği yaratıyordu
Burada çok düzenli bir şekilde opellerimiz hakkında tartışıp, bilgi paylaşabileceğiz
Opel araçlarımız adına birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize
Keyifli forumlar

BRKCDTI link' Alıntı:
Bakıyorum ben gelene kadar muhabbet iyice koyulaşmış, forum tam bir paylaşım ortamına dönüşmüş bile.
Donanımhaber'de tek başlık altında konuşmaya alışmıştım, ama böylesi daha iyi tabii, Hakan Hoca'nın ellerine sağlık çok güzel olmuş site. Tüm Opel kullanıcılarına hayırlı olsun.

İhsan Şimşek / Yaş:28 Bahçeşehir İnşaat işleriyle uğraşıyorum.

Opel Astra J almaya karar vermeden önce , verirken hep DH Forumdan sivrilen bende önemli etki bırakan yorumlardan takip ediyorum konuyu konuyu..nerdeyse tüm sayfaları okumuşumdur..Konu bütünlüğü açısından İhtiyaç olan bir site bu kadar kısa zamanda bu kadar güzel olabilirdi emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Tek eleştirim sanki site ismi daha güzel olabilirdi ;) ama bunun yanında ismi daha güzel sitelerden çok daha verimli olacağını düşünüyorum yeterli DH de belli bir süre giden seviye düşmesin ;)

Hoşgeldiniz İhsan Bey
Site hakkında görüşleriniz için teşekkür ediyorum
Site ismi konusunda kısa bir anket aklımdan geçti ancak siteyi kurma fikri 1 günde ortaya çıkıp 3 günde kuruldu
Şimşek hızıyla bir opel sitesi kurduk ancak bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir site olduğunu düşünüyorum
Seviyenin korunması için Site yönetimi olarak bunun üzerinde özellikle duruyoruz
Bu konuda gereken neyse yönetim ekibimiz yapıcaktır, hiş şüpheniz olmasın

Keyifli forumlar, saygılar

gift_7 link' Alıntı:
İhsan Şimşek / Yaş:28 Bahçeşehir İnşaat işleriyle uğraşıyorum.

Opel Astra J almaya karar vermeden önce , verirken hep DH Forumdan sivrilen bende önemli etki bırakan yorumlardan takip ediyorum konuyu konuyu..nerdeyse tüm sayfaları okumuşumdur..Konu bütünlüğü açısından İhtiyaç olan bir site bu kadar kısa zamanda bu kadar güzel olabilirdi emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Tek eleştirim sanki site ismi daha güzel olabilirdi ;) ama bunun yanında ismi daha güzel sitelerden çok daha verimli olacağını düşünüyorum yeterli DH de belli bir süre giden seviye düşmesin ;)

İçerik eminim tüm eksiklikleri unutturacak İlginiz için ben Teşk ederim..
Artık diğer sayfalara açılma vakti :)

Doğukan Kalpakoğlu / Yaş:27 / PİLOT / ATAKÖY

Herkese merhaba.. Ben de 1-2 ay içinde astra j alıp aranıza katılmayı planlıyorum dancee..DH te paylaşılanlardan gerçekten çok şey öğrendim o yüzden herkese tek tek teşekkür ederim.. Böyle bir forum oluşturmak gerçekten çok güzel olmuş.. Böylece astra hakkında herşeyi ayrı ayrı başlıklar altında bulabileceğiz.. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.. İyi forumlar dilerim..

Hoşgeldiniz Forumumuza Doğukan Bey
Umarım en kısa sürede astra ile aramıza katılıp izlenim ve yorumlarınızı paylaşırsınız
Keyifli forumlar

not: bu arada pilotluk forumlarda pek rastlayamadığımız meslek :)

diagnotics link' Alıntı:
Doğukan Kalpakoğlu / Yaş:27 / PİLOT / ATAKÖY

Herkese merhaba.. Ben de 1-2 ay içinde astra j alıp aranıza katılmayı planlıyorum dancee..DH te paylaşılanlardan gerçekten çok şey öğrendim o yüzden herkese tek tek teşekkür ederim.. Böyle bir forum oluşturmak gerçekten çok güzel olmuş.. Böylece astra hakkında herşeyi ayrı ayrı başlıklar altında bulabileceğiz.. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.. İyi forumlar dilerim..

sağolun.. ocak ortalarında bayilerde yeni araçlar olur diye düşünüyorum, böylece fiyat araştırmalarına başlayabilirim artık okkk aracı aldığımda detaylı bir şekilde uçakla astra j arasındaki performans karşılaştırmasını detaylı bir şekilde yaparım hahh

Herkese Merhaba;
İsmim Soner 26 yaşındayım.İstanbul-Bahçelievlerde İkamet ediyorum.Astra J mi çok seviyorum  dancee

Merhabalar Djfree
Forumumuza hoşgeldiniz
Astranızı sevdiğinize göre eminim forumu da çok beğeniceksiniz
Keyifli paylaşımlar diliyorum

Geri