Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Merhaba ben Serhat Çekmez, 1.3 dizel enjoyplus aracıma bugun kavuştum sonunda. Çukurova üniversitesinde okuyorum 20 yaşındayım, 2.aracım astra. Forumu beğendim, ugraşan ve zaman harcayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

sn serhatcekmez forumumuza hoşgeldiniz
keyifli paylaşımlar diliyorum

aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.  bu güzel form için hakan v emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Herkese selamlar. İsmim Ercan Başlar. İstanbul-Halkalı'da yaşıyorum. 36 yaşındayım.Gıda sektöründeyim. Aracı almadan evvel sevgili Hakan hocamızın İzmir-Diyarbakır yolculuğunu defalarca okudum ve birde o resimleri görünce haftası dolmadan gidip siparişimi beyaz sport olarak verdim de, bizim evin çavuşu siyah olsun diye diretince tamam hayatım deyip son sözü söyledim. Neticede tam 2 haftadır safir siyah 1,3 ecoFLEX aracıma biniyorum. 4 yaşında bir oğlum var. o benden meraklı arabaya.. Koltuğuna otururken ayakkabılarını çıkarıyor kirletmiyim babacım diye..
Forum gerek görsel olarak gerekse üye profili açısından oldukça kaliteli görünüyor. Bu da gerçek anlamda bilgi paylaşımını kolaylaştırması yanında yeni araç alacak arkadaşlarında bu bilgiden payını alıp tercihlerini yapmaları konusunda epeyce aydınlatıcı olacaktır. Gelecek günlerde umarım fırsat bulup bir buluşma gerçekleştirebilir yazılı olarak tanışıklığımızı görsel boyuta taşıyabiliriz. Herkese keyifli forumlar.Tanıştığımıza sevindim.       

Tekrardan hoşgeldiniz Ercan Bey
Eğer araç konusunda az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, sevindim gerçekten
Allah bağışlasın, ufaklık biraz daha büyüsün artık direksiyonu da bırakmaz size :)
Siyah da güzel bir seçim olmuş, Allah kaza bela vermesin
Dediğiniz gibi umarım burda kurduğumuz dostukları dışarıya taşıyıp yeni dostluklar ediniriz
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler

Yeni gelen arkadaşlara toptan bir hoş geldiniz diyorum.

Umarım keyifli, seviyeli bir şekilde bilgi paylaşımlarımız olur.

Merhaba ,

Ismim Nick ile aynı... :)

Istanbul Rasathane'de oturuyorum. Ozel bir bankada bilgiişlem uzmanı olarak çalışmaktayım. Yaşım 33 , evli ve bir erkek çocuk sahibiyim.

İlk aracım Opel Corsa idi , 7 sene boyunca keyifle ve severek kullandım.

Şimdi keyif çıkarma sırası Astra J'de yaklaşık 4aydır aracımı keyifle kullanmaktayım.

Aracımda farların ciddi buğu yapma sorunu var. Arkas Müşteri İlişkilerinden Aysel PALA hanımla birlikte takip ediyoruz sonuçlanınca sizinlede durumu paylaşacağım.

Görüşmek üzere selamlar.

Hoşgeldiniz Sn. Murat Bey
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
Buğu yapma ile ilgili problemin sonucunu dört gözle bekliyoruz
bu konuda problem yaşayan arkadaşlar vardı sanırım
aydınlatıcı bir bilgi elde etmiş olurlar
Keyifli forumlar ve paylaşımlar

Aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz.

Verilere yakıt tüketimlerine sorun çözümlerine daha kolay ulaşmak adına hazırladığımız veri tablosuna yeni gelen arkadaşlar da bilgi verirlerse tablomuz zenginleşecektir. Şu anda sadece 21 arkadaş bilgi verdi.

Tablonun görüntüsüne ve nasıl veriler istediğimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=180.0

Herkese merhaba,
      foruma yeni üye oldum,DH de astra j yi biraz takip ettim fakat hiç yorum yapmamıştım.taa ki yeni astra j 1.4 turbo plus paketli hakim gri aracıma kavuşana kadar.yeni sitenize kayıt olmak ve aranıza katılmak nasipmiş.şimdiden hayırlı olsun.forumun derli toplu oluşu etkili yorum için birebir.hazırlayanlara ve yöneticilerine çok teşekkürler.
      ben 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.istanbulda okuyorum.trabzonluyum.otomobillere liseden beri fazlasıyla meraklıyımdır.bu yuzden kendime göre arabalardan anladığımı bilirim fakat forumdaki arkadaşlardan da birçok şeyler öğrenmekteyim.herkese teşekkürler.tahminim bu site yeni üyelere daha sıcak davranıyor.kendimi yabancı hissetmiyeceğime eminim.
      aracımı alalı daha 1 hafta olmadı.simdilik çok memnunum 1000 km yol yaptım.sakin kullandım,fakat aracı dizginlemek kolay değil.sonuç olarak aracımdan çok memnunum herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

Geri