Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Sayın Turnus
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
Ve aramıza hoşgeldiniz :)
Sizlerinde katkılarıyla tüm astra severleri bir çatı altında buluşturacağız inşallah
keyifli ve bol paylaşımlı forumlar diliyorum

Aramıza Hoşgeldiniz Sn.Turnus bol paylaşımlı ve keyifli forumlar dilerim.

Herkese merhaba,

Siteye emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlgiyle takip edeceğim. Daha önce DH forumda takip ediyordum. İsmim Zafer Gençalp. 33 yaşındayım. Evliyim. 1 kız babasıyım :) . Her ne kadar Astra J sahibi olmasam da sahip olmak isteyenlere yardımcı ve vesile oluyorum  okkk .
İzmirliyim ve İzmir'de Surtaş Otomotiv'de Opel Satış Danışmanı olarak görev yapıyorum. Araçlar hakkında merak edilenlere ve araç almak isteyenlere elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.
2001 Ege ֜niversitesi / Uluslararası İlişkiler (Lisans)
2008 ևukurova ֜niversitesi / Pazarlama (Yüksek Lisans) mezunuyum.
2003-2006 VW
2007-2009 BMW
2009-......... Opel markalarında çalıştım/çalışıyorum.

Saygılarımla,

Zafer Bey hoşgeldiniz :)
Araç almak isteyen arkadaşlar mutlaka sizle iletişime geçip
mutlaka tecrübelerinizden faydalanacaktır
Keyifli ve bol paylaşımlı forumlar diliyorum

Zafer Bey hoşgeldiniz forumumuza.Belki yarın belki yarından da yakın bir günde sizden bir opel alabilrim. :) İyikide burdasınız diyorum.Sizden ve görüşlerinizden yaralanmak isteriz.
Keyifli ve bol paylaşımlı forumlar diliyorum.Saygılar.

Hakan / Gökhan Bey,

Yardımcı olabilirsem memnuniyet duyarım.

Saygılarımla,

Sn. Opel İzmir,

Öncelikle cesaretiniz için ve foruma katıldığınız için teşekkür ederim. Cesaretten kastımı anlamışsınızdır diye umuyorum.

Değerli bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyoruz. Sadece fiyat konusunda değil bilginiz olan tüm konularda sizden paylaşım bekliyoruz.

Tekrar hoş geldiniz. Keyifli forumlar.

Hoşgeldiniz Zafer bey

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız, değerli paylaşımlarınız ve tecrübenizle hepberaber forumumuzu daha iyi yerlerlere getireceğiz.

saygılar..

Herkese selamlar adım Oğuz 29 yaşındayım.. bursadan yazıyorum asistan doktorum.yarın Allah nasip ederse 1,4 turbo olimpik beyaz astra alacağım .opelsizasla sitesiyle ilk kez karşılaştım..çok güzel ve seviyeli.emeği geçen herkese teşekkürler

lidokain link' Alıntı:
Herkese selamlar adım Oğuz 29 yaşındayım.. bursadan yazıyorum asistan doktorum.yarın Allah nasip ederse 1,4 turbo olimpik beyaz astra alacağım .opelsizasla sitesiyle ilk kez karşılaştım..çok güzel ve seviyeli.emeği geçen herkese teşekkürler
Sn. lidokain,

Hoş geldiniz. Sizin için heyecanlı bir akşam olmalı :)
Kazasız, belasız sürüşler şimdiden.

Geri