Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Hoş geldiniz sn.1423
Bu forum özellikle astra j için kurulmuş bir forumdur.Arabanızı sevdiğiniz kadar forumumuzu da seviceksiniz ve kendi evinizdeki gibi hisdersiniz umarım burada.
Bilgi paylaşımı bol,keyifli forumlar diliyorum.

Hoşgeldiniz 1423 :)
Öncelikle Site için görüşlerinizden dolayı teşekkür ediyorum
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
Maşallah aracın hakkını da vermişsiniz bir haftada 1000 km :)
Keyifli forumlar diliyorum

sn herakitus ve sn hakan sıcak ve nazik yanıtlarınızdan dolayı çok teşekkürler.forumdakilerle tanışmak için sabırsızım.saygılar.

1423 link' Alıntı:
sn herakitus ve sn hakan sıcak ve nazik yanıtlarınızdan dolayı çok teşekkürler.forumdakilerle tanışmak için sabırsızım.saygılar.

Sn 1423 ilerleyen günlerde de İstanbul ve İzmir buluşması düzenlemeyi düşünüyoruz.Yüzyüze tanışıp güzel sohbetler planlamaktayız.Forumdan keyif almanız dileğiyle.

buluşmak, sohbet çok makbule geçer.haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..

Tüm yeni arkadaşlar hoşgeldiniz....

Yeni Nesil şanslımı ne? :) Biz üniversiteye belediye otobüslerine asılarak giderdik... Kıskanıyorum valla :'(

Araçlarınızla kazasız belasız sürüşler dilerim..

1842.jpg

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza bende topdan bir hoşgeldiniz diyorum, keyifli ve bol paylaşımlı forumlar diliyorum.

Murat Bey
Nazar Boncuğu çok güzel oldu gerçekten :)
Kazasız Belasız Sürüşler dilerim ben de .

butun arkadaslarımıza kazasız belasız sürüşler diliyorum.allah astra j lerimizi korusun  ihiihi

forum ne güzel olmuş...
herkesi tebrik ederim.
ben 10 gündür 210 sayfalık paylaşımları okumakla meşguldüm (donanımhaberde). artık bunaldım nerdeyse :D
aralık ayında beyaz bir 1.4 sport astra sahibi oldum ve o günden beri araştırmalarım tüm hızıyla sürmekte.
aramalarım sırasında bu siteye de rastladım. pm olarak sizlere msj atıcaktım fakat baktım ki herkes burada.

-donanım haberin son sayfasını az önce bitirdim ve biraz moralim bozuldu açıkçası. çünkü daha hiç soru soramadan baktım ki herkes ayrılmış:(   fakat devamında sonunda yerimi bulmuş oldum.

siz beni tanımazsınız tabiki fakat ben sizi yorumlarınızla beraber tanımış oldum.
sizlerden çok şey öğrendim. teşekkür ederim herkese bu konuda.

forum tüm opelcilere hayırlı olur inşallah.
iyi akşamlar

Geri