Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Sn. Ümit Bey ve Sn. Salih Bey,

Hoş geldiniz.

Bol bilgi paylaşımlı forumlar...

merhaba arkadaslar

Ben Murat , 34 yasindayim Belcikada yasiyorum. Cukurova Universitesi Ekonometri Bolumu mezunuyum.Adanaliyim. burada bir lojistik firmasinda lexmark markali printer larin kisilestirilmesi bolumunde calisiyorum. turkcesini anca boyle yazabildim arkadaslar. customization bolumunde calisiyorum.

Forum icin emegi gecen herkese tesekkur ederim gercekten cok gerekli bir ihtiyaci karsilamislar. ama sitem etmeden de gecemeyecegim  :( gec haberdar edilmeme mi uzuleyim yuzbasiliktan erlige dusmemi uzuleyim eski forumun en eskilerinden olmama ragmen ustelik ...... saka bir yana ben kendimi evimde hissettim  victoryy gercekten daha once hicbir forumda boyle hissetmemistim. kurucu arkadaslar herhangi bir ihtiyacinizda beni cekinmeden haberdar edebilirsiniz.

sn Tiamol
Foruma hoşgeldiniz
Diğer forumun eski ve tecrübeli üyelerinden olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk açıkçası
Yüzbaşılığa üzülmeyin kısa süre içerisinde rütbeniz düzelicektir, bunun için ekstra bir formül düşüneceğim sizin için
Yeterki bilgi ve tecrübelerinizden bu forumumuzda yararlanalım

Zaman içersiinde bağımlısı olacağımız hoşça vakit geçirebileceğimiz bir platform kurmaya karar verdik
ve bu platform sizler sayesinde daha da ileriye gidecektir.
saygılarımla

tiamol link' Alıntı:
merhaba arkadaslar

Ben Murat , 34 yasindayim Belcikada yasiyorum. Cukurova Universitesi Ekonometri Bolumu mezunuyum.Adanaliyim. burada bir lojistik firmasinda lexmark markali printer larin kisilestirilmesi bolumunde calisiyorum. turkcesini anca boyle yazabildim arkadaslar. customization bolumunde calisiyorum.

Forum icin emegi gecen herkese tesekkur ederim gercekten cok gerekli bir ihtiyaci karsilamislar. ama sitem etmeden de gecemeyecegim  :( gec haberdar edilmeme mi uzuleyim yuzbasiliktan erlige dusmemi uzuleyim eski forumun en eskilerinden olmama ragmen ustelik ...... saka bir yana ben kendimi evimde hissettim  victoryy gercekten daha once hicbir forumda boyle hissetmemistim. kurucu arkadaslar herhangi bir ihtiyacinizda beni cekinmeden haberdar edebilirsiniz.

Sn. Ümit Bey ,Sn. Salih Bey,Sntiamol Öncelikle Forumumuza hoşgeldiniz.Bilgi paylaşımı bol ve keyifli saatler geçirmeniz dileğiyle...

rutbe isi tamamen isin saka tarafi hocam. yeterki sordugumuz sorularimiza cevap alabilelim fikirlerimizi seviyeli bir ortamda paylasabilelim bu bana yeterli ki su anda bile kayitli uyelerden anladigim kadariyla boyle bir ortami simdiden yakalamis durumdayiz.

yarin sabah yilbasi icin 3 gunlugune bir seyahatimiz olacak. otelde internet var ama baglanabildigim kadar katilmaya calisacagim. eger baglanamazsam diye tum arkadaslarin yeni yilini kutluyorum iyi forumlar diliyorum.

edit: hakan hocam tesekkur ederim  okkk

Evet kesinlikle tiamol
Siteyi kurarken Sn. Drwaverunner ile konuştuk tek amacımız astra adına seviyeli bir site oluşturup problemlerimize çözüm bulalım
bilgi paylaşalım idi, sonuçta araç ile ilgilenmek bir hobi, insan küçük bir probleminin çözümünü burada bulduğunda mutlu oluyor

herkese merhabalar bende kendimi tanıtayım:) adım Yusuf YÜKSEL 31 yaşındayım kahramanmaraşta ingilizce öğretmeniyim mersin silifkeliyim yeni evlendim.

Bu forumdan da öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. yeni astra dizel sport+cd500 almayı çok istiyordum ama yeni evli olmanın verdiği yükle 10bin farkı ödeyemeceğimi düşünerek 2011 astra classic hb 1.3 cdti essentia konfor paket şimşek grisi araç için kapora yatırdım ocak'ın ilk haftası teslim alacam inşallah.

Sn Tiamol Foruma Hoşgeldiniz. Herzlich Willkommen. :)
Sizin gibi Tecrübeli birisini aramızda görmekten mutluluk duyuyorum ve şimdiden yeni yılınızı kutluyorum iyi tatiller.

saygılar sevgiler

Sn Yusuf bey sizde hoşgeldiniz Forumumuzda.

Paylaşarak hem sizin hemde bizim öğreneceğimiz çok şey var, şimdiden aracınızda hayırlı olsun kazasız belasız teslimatlar :)

emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
hayırlı uğurlu olsun...  celebratee  celebratee
paylaşımlara devam
greatt

Geri