Oto Alarmlari Ne Kadar Güvenli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bj6766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar geçenlerde bi sitede reklamını görmüştüm. Otomobul mudur nedir öle bişey işte. Biraz araştırdım epey kapsamlı ve güzel bişey. İsterseni bi bakın derim. Cep telefonuyla araç kontrol kısaca.

aracı zor götürürler arklar tesisat yaptırdım sadece onları korumak için adam güpegündüz en işlek yerde cam kırıp götürüyo ne var ne yok:mad:

valla bende alarm taktırmıyorum zaten adam kafasına taktıysa alıp götürür bide çocuklar kapı önünde oynarken top bile çarpsa ötüp duruyo ve çevredeki insanlara da rahatsızlık veriyor ben taktırmicam.

arkadaşlar bu gün taktırdım alarmı 100 ytl ye sustalı anahtarlı ve cam kaldırma modülü içinde çok güzel oldu:pon: :pon:

aksesuar için bass kutusundan vazgeçip bagajın üstündeki bölmeye koy üstünede yaşlı kadın çorabına benzer bi kum çek bizim arkadas öyle yapmıs bi de mahallesinde fazla acmıyor sesini :D:D

ben zaten garaja koyuyorum bi yere gidersek aksesuarlar gitmesin diye yaptırdım kapının önü zaten sakat ama deydi güvenlik bi kenara araba motor çalıştığı anda kapılar kitleniyo stop ettiği anda açılıyo kapıları kitlediğinizde camlarda otomatik kapanıyo çok güzel bi olay gerçekten:good:

Geri