Ynt: otomatik kilitleme
Ben yok diye hatırlıyorum.
Ben yok diye hatırlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süreyi ayarliyamiyorsunuzEmrah64 link' Alıntı:kilitleme süresini kendiniz mi ayarlıyorsunuz otomatik mi?
anahtar içerde takılı ise kilitlemiyor zaten kumandadan kilit açma tuşuna bastınız kapılara müdahale etmediyseniz belli bir süre sonra kilitliyor ama kapının birini açtınız geri kapattınız 1 sene bile kalsa kilitlemezmelihksn link' Alıntı:ben hiç kurcalamadım ama aracın kapısını kapattım bahçe içinde kilitlemedim araç önünde bi arkadaşımla sohbet ederken kendiliğinden kilitlendi allahtan anahtarı almıştım yanıma tahminen 5-6 dk sonra kitliyor ancak anahtar üstündeyken kilitlermi bilemiyorum
ben nasıl olsa kiltlemiyor diye bazen almadıgım zamanda oluyor ama hicte kilitlemiyormelihksn link' Alıntı:ben hiç kurcalamadım ama aracın kapısını kapattım bahçe içinde kilitlemedim araç önünde bi arkadaşımla sohbet ederken kendiliğinden kilitlendi allahtan anahtarı almıştım yanıma tahminen 5-6 dk sonra kitliyor ancak anahtar üstündeyken kilitlermi bilemiyorum
+1BÖLENT link' Alıntı:Süreyi ayarliyamiyorsunuz
Kapiya mudahale olmazsa 3dk sonra otomatik kilitler.
Süre cok uzun bence.
3 dk mı ben 1 dk bekliyordum cünkü babamın c4 1 dk bile sürmeden kilitliyordu evet bencede zaman cok uzunBÖLENT link' Alıntı:Süreyi ayarliyamiyorsunuz
Kapiya mudahale olmazsa 3dk sonra otomatik kilitler.
Süre cok uzun bence.
Emrah64 link' Alıntı:3 dk mı ben 1 dk bekliyordum cünkü babamın c4 1 dk bile sürmeden kilitliyordu evet bencede zaman cok uzun
+1firstemperor link' Alıntı:Bu iki ozellik benim editionda bile var. Sizlerdede olmasi lazim, ben configden yapmistim.