otomatıkte yuksek devırde o devır gostergesının hareketlı cok hosuma gıdıo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astranın tam otomatik vitesi tr gelirse otomatik derim.eğer eastronik olursa manuel derim.
Otomatik araba alana kadar ben de otomatik vitesli araba mı alınır diyordum. Bu yüzden otomatik kullanmayanların ön yargı ile bakması çok normal, ne gerek var ki diye düşünülüyor. Kaldı ki alırken de daha pahalı.
Ancak 2002'deki arabamı manuel aldıktan sonra çok alıştım. Kısa sürede düz vitesi de unuttum. Otomatige alışmış biri kolay kolay düz almaz bir daha, buna eminim. Eğer arabanız spor bir arabaysa belki bir derece mantıklı olabilir düz vites istemek ancak şimdi öyle arabalar ve otomatik şanzımanlar var ki. Direksiyondan kumandalı vitese sahip bir cogu, o zaman bu arabalar alınmayacak mı ? Çünkü aynı zamanda otomaik oluyor bunlar
Diğer taraftan, şu andaki en mükemmel otomatik şanzımanlardan biri Vw grupta, yani dsg şanzımanlar. İnanılmaz çalışıyor, denemenizi tavsiye ederim. Milisaniyelerle vites değişimi saglıyor, neredeyse sıfır kayıpla, hele bir de direksiyondan kumanda ediliyorsa bunun keyfi de bambaşka. Şahsen yeni scirocco 1.4 tsi 160 hp Dsg çok dikkatimi çekiyor, hatta almayı bile düşünüyorum ilerleyen zamanda.
Otomatik ayrı bir keyiftir, Düzde bulunan keyifler ayrı otomatikte ayrı. Amerikada neredeyse düz vites araba yok, adamların tüm spor arabaları otomatik neredeyse. Ben ankaraya gitmek uzere yola cıktıgımda, ankaraya kadar sadece bir kere vites değiştiriyorum, var mı böyle bir konfor.