otomatik şanzıman?manuel şanzıman?

otomatik şanzıman?manuel şanzıman?

• Kullanılan toplam oy
    281
Bence otomatik en iyisi istanbulda 24 saatin 3 saati trafikte geeciyor manuel vitesle adamın ömrü kısalır

bizde iki araba var birisi signum 3.0 cdti triptronik 6 vites otomatik digeri 1,9 cdti zafira 6, vites manuel bence ikisinin yeride farkli otomatik rahat ama manuelin de yeri baska diyorum.ikisininde ayri ayri güzellikleri var bazen simdi otomatik olsaydi diyorum bazende manuel, yorum sizin.

arkadaşım bir kere 1 - 2 - 3 otomatikte atlama olmasın bir üst vitese geçmesin diye .yokuş çıkarken falan kullanırsın.motor freni için kullnıldığını sende duydum.ARKADAŞLAR YANLIŞMIYIM OTOMATİK ARAÇ HAKKINDA TECRÜBELİ OLANLAR BİLGİLENDİRSİN BENİ.ben otomatik kullandım hiç motor freni olarak denemedim.1-2-3. doğruda olabilir idaaa etmiyorum.

arkadaşım bir kere 1 - 2 - 3 otomatikte atlama olmasın bir üst vitese geçmesin diye .yokuş çıkarken falan kullanırsın.motor freni için kullnıldığını sende duydum.ARKADAŞLAR YANLIŞMIYIM OTOMATİK ARAÇ HAKKINDA TECRÜBELİ OLANLAR BİLGİLENDİRSİN BENİ.ben otomatik kullandım hiç motor freni olarak denemedim.1-2-3. doğruda olabilir idaaa etmiyorum.

Doğru duymussunuz , bende 1-2-3 motor freni olarak kullanıyorum.
Ani durumlarda çok işe yarıyor.

otomatikkk derim manuel bence çok afedersinizz hamallık biraz kafamızı kaldırıp avrupaya baksak %98 inin otomatik vites kullandığını görürüz...

saygılarr...

Ya tabiki manuel en iyisidirr kontrol sende e büyük şehirlerde otomatik daha kullanişli ama ben şahsen istanbulgibi bir yerde kalsam otomatik alirdim yanliz otomatik şanzumaninda bir teknik ariza olursa adami yiyip bitiriyor yaff

otomatik (istanbul içi)... bende yillardir manuel kullaniyordum hatta lada vega vagon vardi kayinpederimin onu kullaniyordum... ve araba alirsam otomatik olacak diye karar aldim kendi kendime... çünkü trafikte sol dizim agirmaya başliyordu artik... ama tabiiki manuel kullanmanin zevki bambaşka fakat yoğun trafikte gidiyorsan o zaman da otomatiğin zevki bambaşka... bence ikiside süper :P

Geri