- Konuyu Başlatan
Küçücük dokunuşlar büyük paralara neden oluyor değil mi?
Aynen abim dokunacak isek illa bir bedeli olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçücük dokunuşlar büyük paralara neden oluyor değil mi?
Nadir korkma hiç birşey olmaz, aynı normal fites gibi kullanırsın...otomatik fitesde neden 1-2-3 var dersen sana söyleyeyim...Geçenlerde çok dik bir yokuş tırmanacağım malum bizim sistemler biraz eski sistem bende araç vites değiştirmesin diye aracı 1.konumuna aldım tırmandım neyse malum otomatiklerde durmadan vites değiştirmek pek sağlıklı olmuyor... ben yine de birden ikiye ikinden üç e sonra da D konumuna kadar getirdim ama aklımda kaldı. Otomatik vitesin şakası olmaz mağlum...
Nadir korkma hiç birşey olmaz, aynı normal fites gibi kullanırsın...otomatik fitesde neden 1-2-3 var dersen sana söyleyeyim...
şimdi aracın otomatikde istediğin gibi D konumunda kullanbilirsin,şimdi düşün aracın yüklü dağ çıkıyorsun hatta romörkün var arkada işte burda fites sapıtmaları olur bir ileri atar çekemz bir geri buda seni rahatsız eder bu konumda duruma göre 1-2-3 fitese manuel geçersin,bu tabii romörk olmazda dik yokuş olur aynıdır...bunun için sana seçme hakkı vermiş,aynı kışın badanajda Kış programı gibi veya seri çekişli gidişli gelişli şehirler arası yollarda ani hızlanman için sport tuşu gibi yani herşey düşünülmüştür.tabii sport tuşu aynı zamanda seri hızlanma kullanmak için ama ekseri yüklü iken gidişli gelişli şehirler arası trafikde lazım oluyor
aracım tam otomatik, deneyecem s modunu bakalım kazasız belasız insanların garip bakışlarına mahal vermeden çıkayım da rampayı