Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak sana benim arabayı satayım :D Tam otomatik bak :D:D
9000 hayırlı olsun bu arada :D

Sami abi yapın birşeyler bizde arada birşeyler öğrenir/kazanırız :)

64 bit ide icat eden manuelcilerdir kesin.

Bu cümleye bittim ya. :)

Bence işletim sistemini ilk çıktığında değiştirmek tehlikeli daha doğrusu akıl karı değil. Her şey tam yerine oturmamış oluyor ve zamanla düzeltiliyor. O zamana kadar da deli oluyorsun zaten. Ben benim ses kartımın vista driverı olmadığı için 5.1 sistemimi tam olarak kullanamamıştım ve vistaya o şekilde sadece 3 gün dayanabilmiştim. Vistada olmayan driver 7'de hiç olmayacağına göre XP'ye devam. XP'yi kesin Almanlar yapmış ki çok sağlam (Virüsler hariç tabi:))

ah polat ah bende ne fikirler var da zaman hafiften geçti gibi geliyor. akıl başa geç geldi. belki hala gelmedi.

sen öğretmen değilmisin. keyfin yerinde napacan ticareti. biz fikirlerini gönül rahatlığıyla yaparız sen hiç yorulma.

Valla memnun olurum ben de Polat. Seyahatlerim başlayacak kısa zamanda. Çoğunlukla İstanbul, Konya ve Adana. Seyahatler seri olacağından ve grup halinde olacağından bilmiyorum buluşup görüşebilirmiyiz. Dur bakalım. Duruma göre haber veririm ben sana.

Araba işi sakat :) Söz konusu ben olunca her şey yarım ve kararsız zaten :D

burak hiç olmazsa otoban üstünde evime yakın kamyoncu parkı var, yemek çay ısmarlayım. fazla vaktinizi almamış olurum.

Burak sana benim arabayı satayım :D Tam otomatik bak :D:D
9000 hayırlı olsun bu arada :D

Sami abi yapın birşeyler bizde arada birşeyler öğrenir/kazanırız :)

hooop noluyo. niye satıyon otomatiği? manuelmi alacan. can çıkar otomatik çıkmaz.

Bu cümleye bittim ya. :)

Bence işletim sistemini ilk çıktığında değiştirmek tehlikeli daha doğrusu akıl karı değil. Her şey tam yerine oturmamış oluyor ve zamanla düzeltiliyor. O zamana kadar da deli oluyorsun zaten. Ben benim ses kartımın vista driverı olmadığı için 5.1 sistemimi tam olarak kullanamamıştım ve vistaya o şekilde sadece 3 gün dayanabilmiştim. Vistada olmayan driver 7'de hiç olmayacağına göre XP'ye devam. XP'yi kesin Almanlar yapmış ki çok sağlam (Virüsler hariç tabi:))

hiç vista yüklemedim, aşırı derecede xp hastasıydım. win7 7100 çıktığından beri kullanıyorum. aylar oldu hiç problem vermedi. tanımadığı driver felan olmadı. ama hep bi 64 nasıldır acaba diye merak ediyordum. arkadaşın bilgisayara kurarken onun gazı birazda efes in etkisiyle 64 kurdum.
az sonra 32 bit kurmaya başlıyorum.

bu arada sen manuelcimisin? biz otomatikçiler manuelcileri çok severiz.

hooop noluyo. niye satıyon otomatiği? manuelmi alacan. can çıkar otomatik çıkmaz.

Manuel almak için satılırmı abi otomatik :)

Şartlar diyelim. Antalyanın havasına güven olmuyor abi, çok çabuk dönüyor :D

Birde abi Vista ve 64 bit donanımı zorlar diye biliyorum. Ram v.s. nasıl abi ?

s.a otomatikçiler..nasılsıınız bakalım :)

hiç vista yüklemedim, aşırı derecede xp hastasıydım. win7 7100 çıktığından beri kullanıyorum. aylar oldu hiç problem vermedi. tanımadığı driver felan olmadı. ama hep bi 64 nasıldır acaba diye merak ediyordum. arkadaşın bilgisayara kurarken onun gazı birazda efes in etkisiyle 64 kurdum.
az sonra 32 bit kurmaya başlıyorum.

bu arada sen manuelcimisin? biz otomatikçiler manuelcileri çok severiz.

Yok manuelle işim olmaz. Rahat rahat binmek varken niye bir ayağımı fazladan yorayım. Mercedes varken ayak freninde işe yarıyordu şimdi daha rahat. Trafiğin böyle saçma sapan olduğu bir memlekette ne gerek var stres yapmaya. Tak D'ye keyfini sür:)

Manuel almak için satılırmı abi otomatik :)

Şartlar diyelim. Antalyanın havasına güven olmuyor abi, çok çabuk dönüyor :D

Birde abi Vista ve 64 bit donanımı zorlar diye biliyorum. Ram v.s. nasıl abi ?

amd64 4600 işlemci, 2gb dual ram. idare eder ama ben gene 32 ye dönüyom. birkaç milisaniye için kafa yorduğuma değmez.

Geri