Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bursa'da sizin Omega'ya benzeyen bir caravan vardı. Çok da içim gidiyordu araca ama tek sorunu düz vites olmasıydı.

benim renkden başka görmedim. ama hiç satışa çıkarılmayan bir arabayı göz ucuyla gördüm. tam anlayamadım ama galiba aynı renkti. jantlarına göre oda düzdü. 34hb944 plakalıydı. sahibinden comda izlediğime göre benim arabadan 6 yada 7 tane var. çoğuda yeni çıkmış gümrükden. bende çok eskiden vectra caravan hastalığıda vardı ama omega resmen aşık etti.

Mora benzer koyu gri gibi bir rengi vardı arabanın ama plakasını hatırlamıyorum. Her hafta Bursa'daki oto pazarında duruyordu benim baktığım.
Bende Honda varken bir ara Omega 2.5 ile değiştirecektik aracı. Sürdüğümde hasta olmuştum. Ama daha sonra adamın işi düzelince vazgeçti. Kısmet.
Vectra Sedan ararken de caravan bulduk hemen atladım vallahi çünkü hatchback ya da station aracı daha çok seviyorum caravana göre.

Bu arada sizin aracınız bir ara sahibindende var mıydı? Tamponu değişikti galiba ya da boyasızdı.

işte tam can alıcı nokta "köşe başlarını tutmak" nereye baksan herkes bir köşenin başında. tutulmamış bir köşe başı yok.

Geçen gün yine Arabayla gidiyorum...Bağdaş kurdum, Çekirdek çitleyip, gazete okurken düşündüm de bu otomatikler bayan arabası mı acaba ?! :D :D

arkadaşlar merhaba ,
bu zamana kadar hep manuel araç kullandım ,
geçenlerde arkadaşın otomatik aracını kullanınca ,
araç kullanmanın bu kadar zevkli olduğunu o zaman anladım:D
veee aracımı sattım :D(sırf otomatik alıcam diye)
şimdi kısmet olursa temiz ,orjinal ,ilk sahibinden max 80.000 km yi aşmamış
otomatik vites astra g sedan bakıyorum.
ve benide derneğe üye yapmanızı istiyorum.

amd64 4600 işlemci, 2gb dual ram. idare eder ama ben gene 32 ye dönüyom. birkaç milisaniye için kafa yorduğuma değmez.
Bende vistadan 64 7'ye geçeyim diyordum abi, geçmelim o zaman. Hem kim uğraşacak hard diski boşaltmaya şimdi :)
arkadaşlar merhaba ,
bu zamana kadar hep manuel araç kullandım ,
geçenlerde arkadaşın otomatik aracını kullanınca ,
araç kullanmanın bu kadar zevkli olduğunu o zaman anladım:D
veee aracımı sattım :D(sırf otomatik alıcam diye)
şimdi kısmet olursa temiz ,orjinal ,ilk sahibinden max 80.000 km yi aşmamış
otomatik vites astra g sedan bakıyorum.
ve benide derneğe üye yapmanızı istiyorum.

Derneğimize hoşgeldiniz.

Benim tomofilin ilanı, burayada yazayım.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1149379#post1149379

hoşbuldum sağolasın..
ben biraz daha yüksek model ve g kasa istiyorum...
teşekkürler ..
:) Biliyorum, ben ilan konuda olsun diye koydum linki. En kısa zamanda bulursunuz umarım temiz bir Astra

selam arkadaşlar. birkaç gün yoktum özür dilerim. ama gebze ustalarının tamir edemediği bir c4 ile ilgilendim.
fransızların plastikçiliği-kalitesizliği-zımbırtıcılığı birleşince ortaya 1mm lik bir plastik kırığından çalışmayan dijital klima, aşınan bir plastik parçasından değişmesi gereken komple kapı kilit sistemi.
ustaların körlüğünden 600 lira istedikleri ses ise, elimle düzelttiğim bir aliminyum parça.

arkadaşıma sağladığım kar en az 1500tl. allah işden anlamayanlara para ve sabır versin.

dinçer hayırlı satışlar. 64 bit tavsiye etmiyorum. 32 yi şiddetle öneririm (çift çekirdek ise) eski makinelerde kastığını gözlemledim. 64 bit de avantaj hızı görmedim (rar hariç) ama program dezavantajlarının çokluğu yüzünden önermiyorum. belki ilerde olabilir.

erhan aramıza hoşgeldin, umarım iyi vakit geçirirsin. her türlü sorunu burdan sorabilirsin.

Geri