Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erkekler her zaman üstündür ama erkeğin hiçbir zaman yapamayacağı güzellikleri kadın yapar. Arada çok gıcıklık yaparlar ama bu onların doğasında var. Anlayışlı olmak lazım :) Kısaca erkekte kadında hepimiz insanız. Biraz da oturaklı ve lüzumlu olsak tam olur.

evlenince görcems eni, bunları diyonmu...

2 ay kadar önce opel astra 2001 otomatik aldık gerçi ben o ara askerdim babam almış ve çok iyi ve acayip kullanım kolaylığı var.Ama tek sorunum benzin çok yakıyor onun nedenini öğrenebilirmiyim.Benzin dayandıramıyorum araba 2001 model 1,6 yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

hiç otomatik araç kullanmadım ama almayı düşünüyorum

2 ay kadar önce opel astra 2001 otomatik aldık gerçi ben o ara askerdim babam almış ve çok iyi ve acayip kullanım kolaylığı var.Ama tek sorunum benzin çok yakıyor onun nedenini öğrenebilirmiyim.Benzin dayandıramıyorum araba 2001 model 1,6 yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

istatistik var mı elinizde. araç nedir aracın durumu nedir 100 km de ne kadar yakıyor buna göre yorum yapabiliriz. bunun yanıda otomatik viteisin çok yakma sebeplerinden biri yanlış kullanımdır. sürücüler genelde yüksek hızlara kısa sürelerde ulaşmak istediklerinden kalkış boyunca gazı diplerlerler. bu da arabanın yakıtı içmesine sebep olur. standart kullanımda otomatik vites manuele yakın yakıt harcar. aradaki far %10dur.

şuanda ne yakıyorsun.

bir soru sorayımda sayfa aktifleşsin :)

direksiyonu tam sol yapıp ilerlediğimde tak tak tak ses geliyor sanırım aks başından asıl sorum bunun arabanın D de dururken yaptığı titreşimle alakası varmıdır?

bir soru sorayımda sayfa aktifleşsin :)

direksiyonu tam sol yapıp ilerlediğimde tak tak tak ses geliyor sanırım aks başından asıl sorum bunun arabanın D de dururken yaptığı titreşimle alakası varmıdır?

cevap: yokmuş :)

Geri