oo polat abi o güzel açıklamayı yapan sen miydin?helal olsun sana.
nerden nereye be başkan görüyonmu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oo polat abi o güzel açıklamayı yapan sen miydin?helal olsun sana.
yazdıklarınızı okudum ben yeni yeni otomatik vitesi çözmeye başladım zaten kullanmaya başlıyalı 3 ay falan oluyo bazen yavaşladığımda vitesi 2 ye alıyorum yada kalkarken 2 den D ye atıyorum bunlar şanzıman için pek iyi değil sanırım yazdıklarınızdan bunu çıkardım doğrumuyum? Birde fikrimi sorarsanız nasıl bence gerçektende çok rahat ve zevkli ama ben manuelide seviyorum
aslında 1-2-3 koymuşlar ama biz oynamamayı tercih ediyoruz. yanlış zamanda yapacağınız bir haraket aşınmalara hatta kırılmalara yol açabilir.
siz genede D de kalın. çok ama çok gerekli ise rampa aşağı motor freni için 3-2-1 leri kullanabilirsiniz. aşınma olmaması açısından aşırı devir farkı yaratmayın (yani 2000 devirden birden 4000 devire çıkmak yada tam tersi düşmek gibi)
araç durmadan P ye atmayın.
motor devri 1000 devrin üstünde ise R yada D ye almayın.
kol ile mümkünse hiç oynamayın, bırakın o gerekeni yapsın. zaten otomatik bu demek değilmi.
son olarak senatöre iyi bakın.
verdiğin nacizhane bilgiler için teşekkür ederim senatöre iyi bakıcağımızdan emin olabilirsin
remzi senin arabada da webasto varmı. olması lazım o modellerde.
Hemen arıyoruz. Nasıl bir şey olsun?Yav bu Ankara'da toplu taşıma olay oldu. Fiyatlar yarı yarıya ucuzlayınca şöförler kontak kapadı. Belediye de seferlerini azaltıyor. Artık Ego 10 yılda bi geçecek Araba bulun bana.
Abi o değilde gerçekten ihtiyaç olduğunu hissetmeye başladım. Aslında böyle çok rahatım ama araba oluncada ayrı bi rahat oluyor. Kapıda yatışı bile adama güven veriyo. Valla ne olsa alırım biraz param olsundaHemen arıyoruz. Nasıl bir şey olsun?
Abi o değilde gerçekten ihtiyaç olduğunu hissetmeye başladım. Aslında böyle çok rahatım ama araba oluncada ayrı bi rahat oluyor. Kapıda yatışı bile adama güven veriyo. Valla ne olsa alırım biraz param olsunda
Yav bu Ankara'da toplu taşıma olay oldu. Fiyatlar yarı yarıya ucuzlayınca şöförler kontak kapadı. Belediye de seferlerini azaltıyor. Artık Ego 10 yılda bi geçecek Araba bulun bana.