Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazdıklarınızı okudum ben yeni yeni otomatik vitesi çözmeye başladım zaten kullanmaya başlıyalı 3 ay falan oluyo bazen yavaşladığımda vitesi 2 ye alıyorum yada kalkarken 2 den D ye atıyorum bunlar şanzıman için pek iyi değil sanırım yazdıklarınızdan bunu çıkardım doğrumuyum? Birde fikrimi sorarsanız nasıl bence gerçektende çok rahat ve zevkli ama ben manuelide seviyorum :)

aslında 1-2-3 koymuşlar ama biz oynamamayı tercih ediyoruz. yanlış zamanda yapacağınız bir haraket aşınmalara hatta kırılmalara yol açabilir.

siz genede D de kalın. çok ama çok gerekli ise rampa aşağı motor freni için 3-2-1 leri kullanabilirsiniz. aşınma olmaması açısından aşırı devir farkı yaratmayın (yani 2000 devirden birden 4000 devire çıkmak yada tam tersi düşmek gibi)

araç durmadan P ye atmayın.

motor devri 1000 devrin üstünde ise R yada D ye almayın.

kol ile mümkünse hiç oynamayın, bırakın o gerekeni yapsın. zaten otomatik bu demek değilmi.
son olarak senatöre iyi bakın.

aslında 1-2-3 koymuşlar ama biz oynamamayı tercih ediyoruz. yanlış zamanda yapacağınız bir haraket aşınmalara hatta kırılmalara yol açabilir.

siz genede D de kalın. çok ama çok gerekli ise rampa aşağı motor freni için 3-2-1 leri kullanabilirsiniz. aşınma olmaması açısından aşırı devir farkı yaratmayın (yani 2000 devirden birden 4000 devire çıkmak yada tam tersi düşmek gibi)

araç durmadan P ye atmayın.

motor devri 1000 devrin üstünde ise R yada D ye almayın.

kol ile mümkünse hiç oynamayın, bırakın o gerekeni yapsın. zaten otomatik bu demek değilmi.
son olarak senatöre iyi bakın.

verdiğin nacizhane bilgiler için teşekkür ederim:) senatöre iyi bakıcağımızdan emin olabilirsin :):):):)

Yav bu Ankara'da toplu taşıma olay oldu. Fiyatlar yarı yarıya ucuzlayınca şöförler kontak kapadı. Belediye de seferlerini azaltıyor. Artık Ego 10 yılda bi geçecek :) Araba bulun bana. :D

Abi o değilde gerçekten ihtiyaç olduğunu hissetmeye başladım. Aslında böyle çok rahatım ama araba oluncada ayrı bi rahat oluyor. Kapıda yatışı bile adama güven veriyo. Valla ne olsa alırım biraz param olsunda :rolleyes:

Doğru söze ne denir ki. Allah bütçene ve gönlüne gre bir otomatik versin:D Şehrazat da bonuus olsun.

Yav bu Ankara'da toplu taşıma olay oldu. Fiyatlar yarı yarıya ucuzlayınca şöförler kontak kapadı. Belediye de seferlerini azaltıyor. Artık Ego 10 yılda bi geçecek :) Araba bulun bana. :D

araba bulcamıza sana "birini" bulalım şehrazata benzeyen. seni evden çıkarmıcak bişi olsun. ego derdinde olmaz, araba derdinde, manita derdinde.

Geri