Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaw arkadaşlar, ben yolculuk bitiminde vitesi parka alıp arabayı stop ederken kendimi uçak kullanmış gibi hissediyorum. Adeta inişi başarıyla tamamlamış bir pilot. Aranızda böyle hisseden var mı? Bizim vites kolu neden uçaklardaki o güç artırma koluna o kadar çok benzer anlamıyorum.

Yaw arkadaşlar, ben yolculuk bitiminde vitesi parka alıp arabayı stop ederken kendimi uçak kullanmış gibi hissediyorum. Adeta inişi başarıyla tamamlamış bir pilot. Aranızda böyle hisseden var mı? Bizim vites kolu neden uçaklardaki o güç artırma koluna o kadar çok benzer anlamıyorum.

bizim amerikancı bi hacı abimiz vardı, oda çok severdi çiftli kolları. her aldığı arabayı çiftli yapmaya çalışırdı.

not: çiftli kol dediğim vites kolunun megane 2 lerin el freni gibi ortada tutma yeri yanlarda sapları olanıdır.

aramızda sigorta işi ile uğraşan varmı? özellikle sigorta şirketlerinin merkezinde çalışan. yeni iş için birkaç şey danışmam lazım.

bizim amerikancı bi hacı abimiz vardı, oda çok severdi çiftli kolları. her aldığı arabayı çiftli yapmaya çalışırdı.

not: çiftli kol dediğim vites kolunun megane 2 lerin el freni gibi ortada tutma yeri yanlarda sapları olanıdır.

aslında iyi fikir. çok hoş olurdu öyle bir şey.

Easytronic kullanmıyorum bende herkes bahsetmiş şu meşhur pahalı easytronic arızasından nedir bu ? nası haraketler bu tür arızalara sebep olur ? ben arada tiptroniğe geçip daha atak ve yuksek devirde kullanıyorum mesela bu tür davranışlar easytronic doğasına aykırımıdır?

Teşekkurler

Evet otomatikçiler, corsa c otomatik corsa c easytronic veya astra g otomatik alınacaktır. duyan duymayana haber versin

Geri