Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yağı değiştirdim bugün 20 tl imiş lt'si 3lt aldı. Filtre için şanzumanın inmesi gerekir dediler aman dedim kaçtım :)

karteli görebiliyorsan, o kapağı indirdinmi filtre çıkıyor ortaya. bende birkaç civata söküp hallettiler ama benm motor ve şanzıman dikine. arkadan itiş.

Arkadaşlar, bu gün bir vatandaşımızın auidi a4ünün airbag ışığını söndürüyorduk. arabayı geri geri parkettim indim. hangi mantıkla bilmiyorum çalışr halde bırakmışım arabalar ters vaziyette duruyorlardı. şurası şöyle burası böyle derken benim bagajdan bir şey lazım oldu ayağım egsozn önüne gelince farkettim ki araba çalışıyor. yaklaşık yarım saat park halinde çalışmış. o kadar benzin boşa gitti anlayacağınız. biraz bende hata var ama arabanın da suçu var mübarek bir masaüstü pcden daha sessiz çalışıyor park halinde. bu kaçıncı vaka oldu bilmiyorum. birinde de anahtarı arayıp bulamayınca baktım anahtar arabada araba çalışıyor öyle anlamıştım.
ama bir sonuca vardım. audi gerçekte iyi araba yapıyor. 2001 model b5 kasa a4, benim astraya araba demek için baya bir uğraşmak gerek yanında

şuanda sol tarafımda 2 arabanın resmi var, 1 tanesi saab 9000 diğeri a8 quatro. ikiside 90 lardan kalma resimler.
sahibinden.comda 2 tane audi v8 var. biri 3.6 diğeri 4.2 motor, ikiside quatro ama bende şuanki durumla vergilerine yetişcek hal yok.

e tabi onların vergilerinden yapacağımz tasarrufla iki bilemdin üç senede bir araba alırız. ama poatçığım, hani 1.6 olsa tadından yiyemeyiz diye düşünüyorum.

yok, ben 1.6 b5 a4 için diyorum. b6 ve b7ler bizi aşıyor biraz. 15-20li yaşlarımda a80 hastasıydım.

a4 e giderde a8 veya s8 için 2000 motor bile az gelir. gerçi şimdiki motorlarda aldı yürüdü.

bin defa gelsem dünyaya dediğin doğru ama 1 kere geliyom onuda keyif almadan geçiriceksem yaşamışım neye yarar.
ama burak bir listem var. mutlaka sahip olmam gereken araçlar diye, buda o listededir küçüklüğümden beri. şuan orta yaş 2 çocuklu babayım, 2-3 sene sonra buna istesemde binemem. hatta bazen caravan a erken geçtim gibimede geliyor.

Geri