Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel ülkemi bitirdiler son yıllarda, satılmadık yer kalmadı, savaşa girsek telekom yok tüpraş yok. şu yok bu yok. galdık cıbıldak...

merhabalar aracımın 100.000 km de 3.2 opel frontera şanzıman yagını değiştirmem gerekiyor mu.. şanzımanda herhangi bir sorun yok.. ama yag değişimi konusunda bilgi edinmek istiyorum.. tşk ederim

merhabalar aracımın 100.000 km de 3.2 opel frontera şanzıman yagını değiştirmem gerekiyor mu.. şanzımanda herhangi bir sorun yok.. ama yag değişimi konusunda bilgi edinmek istiyorum.. tşk ederim

Yağı kontrol ettirin hatta eliniz değmişken değiştirin. Pahalı bir şey değil sonuçta onun riskine girilmez.

katalog değerlerinizi göz önüne alın ama 100bine kadar değişmemişse yada siz yeni almışsanız bence değiştirin.
geçen aynı araçdan biriyle sohbet ettik. lpg li haliyle benm araçla aynı yaktığını söyledi. şaşırdım ve hoşumada gitti.
belli olmaz belki bir ara 3.2 frontera ya bineriz.

katalog değerlerinizi göz önüne alın ama 100bine kadar değişmemişse yada siz yeni almışsanız bence değiştirin.
geçen aynı araçdan biriyle sohbet ettik. lpg li haliyle benm araçla aynı yaktığını söyledi. şaşırdım ve hoşumada gitti.
belli olmaz belki bir ara 3.2 frontera ya bineriz.

çok akın bir arkadaşımda var polatcığım. lpgde 30 kuruş yaktığını söylüyor. ama vergi işi sakat. yoksa binilecek araba. kalıplı, gemi mi desem, tank mı desem bilmiyorum. bir de 19" jant takılmış önceden arabaya süper. ama kendi kendine gaz veriyormuş araba, manifolddan hava alıyormuş galiba.

çok akın bir arkadaşımda var polatcığım. lpgde 30 kuruş yaktığını söylüyor. ama vergi işi sakat. yoksa binilecek araba. kalıplı, gemi mi desem, tank mı desem bilmiyorum. bir de 19" jant takılmış önceden arabaya süper. ama kendi kendine gaz veriyormuş araba, manifolddan hava alıyormuş galiba.

manifoldun kenarlarına balata temizleyiciyi sırayla gezdiriyorlar, stop ettiği yer hava aldığı yer oluyor.
söküp yapılmıcaksa geçici bir şey yapıyorlar, bir köpük var ısıya dayanıklı. makineciler kullanıyor genelde. onu sıkıp emişi kapıyorlar, baya bi idare ediyor. ama herkes bilmez onu, bende ismini unuttum ama fabrika makinelerinde kullanılan birşey sanayide sorulup bulunabilir.

Bugün Astra OPC gördüm. Çok deli araba valla. Görünce şaşırdım önce sonra dedim ne gider bu makine. Sakallı bi zengin, tadını çıkarıyordu.

bişe sorcam bizim araba arkadan itişli otomatik vites bu alet pati çekmiyo otomatikte bunun bi tekniği varmı? Bu arada araba 2 ton büyük ihtimalle bukadar ağır olduğundan ve 1. vitesin ağır kalmasından diye düşünüyorum ama bir tekniği varsa öğrenmek isterim :)

Geri