güzel ülkemin vergileri düşük olsa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhabalar aracımın 100.000 km de 3.2 opel frontera şanzıman yagını değiştirmem gerekiyor mu.. şanzımanda herhangi bir sorun yok.. ama yag değişimi konusunda bilgi edinmek istiyorum.. tşk ederim
merhabalar aracımın 100.000 km de 3.2 opel frontera şanzıman yagını değiştirmem gerekiyor mu.. şanzımanda herhangi bir sorun yok.. ama yag değişimi konusunda bilgi edinmek istiyorum.. tşk ederim
katalog değerlerinizi göz önüne alın ama 100bine kadar değişmemişse yada siz yeni almışsanız bence değiştirin.
geçen aynı araçdan biriyle sohbet ettik. lpg li haliyle benm araçla aynı yaktığını söyledi. şaşırdım ve hoşumada gitti.
belli olmaz belki bir ara 3.2 frontera ya bineriz.
çok akın bir arkadaşımda var polatcığım. lpgde 30 kuruş yaktığını söylüyor. ama vergi işi sakat. yoksa binilecek araba. kalıplı, gemi mi desem, tank mı desem bilmiyorum. bir de 19" jant takılmış önceden arabaya süper. ama kendi kendine gaz veriyormuş araba, manifolddan hava alıyormuş galiba.